Cele mai bune anvelope de vara 185 65 R15

Cauti cele mai bune anvelope de vara?

Cele mai bune anvelope de vara sunt cele care pot ajuta șoferul să ajungă la destinație într-un mod complet sigur, fără accidente sau incidente nefericite. Anvelopele de vară de înaltă calitate asigură o manevrabilitate bună, frânare rapidă, stabilitate pe drum și performanțe excelente. Proprietarii de mașini trebuie să respecte legile rutiere și să înlocuiască anvelopele în sezonul rece de vară (deși aceasta nu este o măsură obligatorie), ci doar o măsură de respect pentru mașină.

Daca esti in cautarea de anvelope ieftine si bune, in cele ce urmeaza cateva recomandari.

Cauciucuri vara 185 65 r15 ieftine Cele mai cautate anvelope de vara 185 65 R15Cauciucuri vara 185 65 r15 Premium
Anvelopa de vara SailunAnvelopa de vara Kumho KH27Anvelopa de vara 185 65 r15
Michelin Energy Saver
Anvelopa vara Sailun Atrezzo Elite 185/65R15 88HAnvelopa vara Kumho KH27 185/65R15 88HAnvelopa Vara Michelin Energy Saver+ Grnx 185/65 R15 88 T
VERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.ro

Anvelope de vara 185/65R15 Sailun Atrezzo Elite

Sailun Atrezzo Elite este o anvelopă de vară performantă special concepută pentru a îndeplini cele mai înalte cerințe de calitate și disponibilitate de pe piața europeană. Profilul asimetric al benzii de rulare are trei blocuri centrale uniforme și umeri puternici pentru a asigura puncte de contact maxime, rezultând o manevrabilitate excelentă pe orice drum uscat. Jgheabul din profil are dubla funcție de pompare a apei pentru a reduce riscul de schi nautic și pentru a asigura o bună manevrabilitate în condiții de drum umed. Compusul de cauciuc utilizat în acest model de anvelope se bazează pe cele mai recente microsilicați și este proiectat pentru performanțe ridicate.

Cauciucuri vara 185/65R15 88H Kumho KH27

Anvelopele de vară Kumho KH27 185 / 65R15 88H sunt anvelope de vară pentru autoturisme. Anvelopele de vară funcționează bine pe asfalt uscat sau umed, dar nu sunt recomandate pentru utilizare pe drumuri acoperite de zăpadă. Concepute să reziste la temperaturi ridicate de vară, acestea vor deveni prea dure la temperaturi sub 7 ° C. Rigiditatea anvelopei va reduce aderența și va afecta manevrabilitatea mașinii.

Dimensiunea anvelopei este de 185/65 R15; Anvelope auto de vară; Indicele de viteză H poate circula cu o viteză de 210 km / h în condiții de siguranță; Conform indicelui de sarcină 88, sarcina maximă pe roți este de 560 kg; Aparține consumului de categorie de eficiență C; Gradul de aderență pe teren umed al anvelopei este B; Indicele de zgomot al anvelopei este 1-silențios.

Indicele de viteză al anvelopelor de vară Kumho este H. Indicele confirmă faptul că anvelopa poate funcționa pe mașini și SUV-uri sport cu o viteză maximă de 210 km / h în condiții de siguranță. Indicele de încărcare a anvelopelor este 88. Acest indice înseamnă că anvelopa poate circula în siguranță cu o sarcină maximă de 560 kg pe fiecare roată. Indicele de consum este C.

Acest indice indică nivelul consumului de combustibil al vehiculului. Indicele de aderență al anvelopei este B. Acest tip de anvelopă trebuie să aibă o distanță de frânare pe un drum umed (strat de apă cuprins între 0,5 mm și 1,5 mm) atunci când conduceți cu o anvelopă ABS cu 4 căi la o viteză de 80 km / h, care este mai mică decât nivelul inferior Anvelope . Există o diferență de 15 metri între anvelopele de frână din clasa A și anvelopele din clasa F, ceea ce oferă siguranță mai mare pentru șofer și participanții la trafic.

Indicele de zgomot al anvelopei este 1, ceea ce reprezintă nivelul silențios, care este mai mic decât limita europeană, care este de 70 decibeli. Alegerea anvelopei din nivelul de performanță ca nivel de zgomot va reduce emisia de zgomot extern a anvelopei.

Anvelopa 185 65 R15 88 T vara Michelin Energy Saver+ Grnx

Economisire de energie + economisiți mai mult combustibil și conduceți în siguranță În comparație cu anvelopele anterioare, consumul de combustibil este de până la 60 de litri și, cu ajutorul performanței complete a Michelin, se pot combina mai multe performanțe Optimizați fișierul de configurare Siguranță sporită: suprafața solului cu 10% mai mare pentru a obține cea mai bună aderență. Econgrip Economie mai mare de combustibil și durată de viață mai lungă: noua tehnologie Eco’N’Grip ​​folosește o formulă care îmbunătățește coeziunea moleculară și limitează generarea de căldură a anvelopelor. Începeți interiorul Economie mai mare de combustibil: un strat de polimer sub banda de rulare îmbunătățește rezistența la rulare și reduce consumul de energie.

Indiferent de sezon, anvelopele potrivite vă vor îmbunătăți semnificativ experiența de conducere. În plus, pentru a conduce în siguranță în orice moment, este necesar să vă asigurați că acestea sunt de înaltă calitate și în cele mai bune condiții pe tot parcursul anului. Prin urmare, nu ar trebui să faceți compromisuri pentru acest lucru, dar vă recomandăm să investiți într-un set de anvelope potrivite mașinii dvs.!

Cum alegeți modelul anvelopei?

Dacă sunteți în căutarea de anvelope auto noi, trebuie să acordați atenție detaliilor. Tipul vehiculului, indicele de sarcina, dimensiunile anvelopelor (latime, inaltime si diametru jentii pe care se monteaza), indicele de viteza, stilul tau de sofat, clasele de aderenta, consum carburant si zgomot, drumurile pe care circuli,

Anvelope 185 65 R15 vara 95H Tigar

High Performance

Cum pot reduce anvelopele consumul de combustibil? Pe scurt, anvelopele cu consum redus de combustibil necesită mai puțină energie. În cele din urmă, acest lucru înseamnă un consum mai mic de combustibil. Cum se clasifică consumul de combustibil? Eficiența consumului de combustibil este clasificată de la A la G în clase codificate în culori. • A (verde) = cel mai înalt grad de eficiență a combustibilului • G (roșu) = gradul minim de eficiență a combustibilului • Categoria D nu se aplică autoturismelor. Ce înseamnă această categorie? Diferența dintre tipul A și tipul G poate însemna o reducere a consumului de combustibil cu până la 7,5%. De fapt, dacă alegeți anvelope A în loc de anvelope G, puteți economisi mai mult de 6 litri de combustibil la 1.000 de kilometri.

Anvelope de vara 185 65 r15 sunt potrivite pentru autoturismele cu aceste dimensiuni specificate. Primul avantaj al acestor anvelope este siguranța mai mare pe care o oferă pe drum, deoarece suprafața de contact cu solul este cu 10% mai mare pentru o aderență optimă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *