Cauti cărți dezvoltare personala? Acestea pot fi un instrument excelent pentru a vă ajuta să vă dezvoltați ca persoană și să vă atingeți obiectivele. Indiferent dacă doriți să învățați cum să deveniți mai de succes, să dezvoltați relații mai bune sau pur și simplu să trăiți o viață mai semnificativă, există cărți care vă pot ajuta să ajungeți acolo.

Când vine vorba de cărți dezvoltare personala, opțiunile pot fi copleșitoare. Pentru a vă ajuta, am compilat o listă cu cele mai bune cărți dezvoltare personala. Indiferent dacă sunteți în căutarea de a învăța cum să vă gestionați mai eficient timpul, să deveniți mai atenți și mai prezenți în viața voastră sau să dezvoltați obiceiuri mai bune, există o carte pentru asta.

Cele mai bune cărți dezvoltare personala disponibile

Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace de Stephen Covey

Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace. Ed. 4 - Stephen R. Covey

Cumpara cartea de la Carturesti

Acest clasic atemporal s-a vândut în peste 25 de milioane de exemplare în întreaga lume și este considerat o lectură obligatorie pentru oricine dorește să-și dezvolte viața personală și profesională. În carte, Covey prezintă șapte principii care vă ajută să deveniți mai productivi și mai de succes.

4 ore – saptamana de lucru de Timothy Ferriss

4 ore – Saptamana de lucru. Evadeaza din rutina 9-17 si alatura-te noilor oameni bogati - editia 2, Timothy Ferriss

Cumpara cartea de la Libris

 

Această carte a devenit un ghid de bestseller pentru antreprenori și nomazi digitali deopotrivă. Oferă sfaturi practice despre cum să devii un manager mai eficient al timpului și resurselor tale.

Puterea prezentului de Eckhart Tolle

Puterea prezentului - Eckhart Tolle (Editia a VI-a)

Cumpara cartea de la Librex

 

Această carte este despre a deveni mai atent și mai prezent în viața ta. Puterea prezentului incurajează cititorii să „fie aici și acum” și să trăiască fiecare moment cu acceptare și recunoștință.

Cum sa castigi prieteni si sa influentezi oameni de Dale Carnegie

Secretele succesului. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent - Dale Carnegie

Cumpara cartea de la Librarie.net

 

Această carte a fost un bestseller de când a fost publicată pentru prima dată în 1937. Acesta oferă sfaturi practice cu privire la modul de a comunica eficient și de a construi relații.

Puterea magica a gandului - Dr. David J. Schwartz (Editia a IV-a)

Cumpara cartea de la Librex

Această carte este vorba despre cultivarea unei mentalități pozitive și dezvoltarea unei credințe în tine. Încurajează cititorii să gândească la scară mare și să ia măsuri pentru a-și atinge obiectivele.

Regula de 5 secunde de Mel Robbins

Regula De 5 Secunde - Mel Robbins

Cumpara cartea de la Librarie.net

 

Această carte îi ajută pe cititori să depășească procrastinarea și să ia măsuri. Oferă o tehnică simplă, dar eficientă, de combatere a fricii și a amânării.

Atomic Habits de James Clear

Atomic Habits, James Clear

Cumpara cartea de la Bookzone

 

Această carte se referă la dezvoltarea unor obiceiuri mai bune. Acesta prezintă un sistem dovedit bazat pe ideea de „stivuire a obiceiurilor” pentru a vă ajuta să creați schimbări de durată.

Forta gândirii pozitive de Norman Vincent Peale

Forta gandirii pozitive - Norman Vincent Peale

Cumpara cartea de la Librex

 

Această carte a fost un ghid bestseller pentru dezvoltarea personală de peste 50 de ani. Încurajează cititorii să gândească pozitiv și să-și folosească imaginația pentru a-și crea propriul succes.

Marele dicționar al bolilor și afecțiunilor

Marele dicționar al bolilor și afecțiunilor

Cartea poate fi un instrument de înțelegere, de investigare și de transformare, pentru a ne ajuta pe fiecare dintre noi în demersul complet de vindecare.

Cumpara cartea de la Cartepedia

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai bune cărți de dezvoltare personală disponibile. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui sfat general sau a unei îndrumări specifice pe o anumită zonă de creștere personală, există o carte pentru dumneavoastra. Cititul poate fi unul dintre cele mai puternice instrumente în călătoria ta spre auto-îmbunătățire și dezvoltare personală.