Cele mai bune frigidere sunt capabile să facă mult mai mult decât să vă răcească mâncarea. Frigiderele moderne au acum secțiuni dedicate care ajută la menținerea anumitor produse mai proaspete pentru mai mult timp și la îmbunătățirea organizării, menținând în același timp temperatura scăzută. În plus, aveți distribuitoare de apă și gheață.

Recomandari frigidere pentru 2024

Frigider LG cu doua usi GTB574PZHZD, 438 l

Frigider cu doua usi LG GTB574PZHZD, 438 l, Clasa E, Display LED, No Frost, Compresor Liniar, Smart Diagnosis, Wifi, Racire prin usa, H 178 cm, Argintiu

Frigider LG GTB574PZHZD o opțiune modernă și eficientă energetic, potrivită pentru cei care doresc atât tehnologie inteligentă, cât și spațiu generos de stocare pentru alimente. Înainte de achiziționare, asigură-te să verifici specificațiile complete și să consulți recenziile pentru a confirma că îndeplinește toate necesitățile tale.

Combina frigorifica Samsung RB34T652EB1/EF

Combina frigorifica Samsung RB34T652EB1/EF, 341 l, No Frost, Dozator apa, Compresor Digital Inverter, All around coooling, Wine Shelf, Clasa E, H 185.3 cm, Dark Inox

Frigider Arctic AK54305M30MT

Combina frigorifica Arctic AK54305M30MT, 291 l, Clasa F, Garden Fresh, Mix Zone, H 181.3 cm, Argintiu

 
Această combina frigorifică Arctic oferă o capacitate de depozitare moderată, tehnologii pentru menținerea prospețimii alimentelor și funcții precum Mix Zone pentru a satisface diverse nevoi de depozitare. Clasa F de eficiență energetică poate influența consumul de energie, așa că este recomandat să iei în considerare această caracteristică în funcție de preferințele tale și obiceiurile de consum. Înainte de a achiziționa, verifică specificațiile complete și recenziile pentru a te asigura că este potrivit pentru cerințele tale.