Cele mai bune console gaming

La un moment dat, când te-ai săturat de filme pe diferite canale, este timpul să te gândești la alte momente pentru a-ți petrece timpul liber. Deoarece mii de oameni continuă să petreacă mai mult timp acasă, traficul pe internet bazat pe jocuri video a crescut. Dacă doriți să faceți o scurtă pauză înainte de a reveni la jocul video – sau pur și simplu intenționați să faceți upgrade la o consolă veche, vă rugăm să vă alăturați multor alte console. Cu toate acestea, nu toate consolele de jocuri video oferă aceeași experiență sau acces. În primul rând, nu poate rula toate aceleași jocuri video. Desigur, diferite console de jocuri video au prețuri diferite.

Atât Sony, cât și Microsoft au lansat consolele de jocuri de nouă generație PlayStation 5 și Xbox SeriesX. Cu toate acestea, noile console de joc trebuie de obicei să fie dezvoltate și multor oameni le place să utilizeze generația anterioară de hardware până când noua consolă de jocuri are o gamă largă de opțiuni de joc. Scăderea prețului sau a doua ediție sau actualizare (cum ar fi PS4 Slim sau Xbox One S, care sunt lansate mai târziu în ciclul de viață al fiecărei platforme).

Alege cea mai buna consola gaming

IeftinCea mai cautata consola de gamingPremium
Consola NINTENDO SWITCH LITE YELLOWConsola Sony Playstation 4 SLIMConsola Microsoft Xbox Series X
Consola NINTENDO SWITCH LITE YELLOWConsola Sony Playstation 4 SLIM, 500 GB, NeagraConsola Microsoft Xbox Series X, 1TB, Negru
VERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.ro

Consola NINTENDO SWITCH LITE YELLOW

Nintendo Switch Lite este o versiune compactă și ușoară a seriei Nintendo Switch cu comenzi integrate. Nintendo Switch Lite acceptă software-ul Nintendo Switch care poate fi redat în modul handheld. Este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se joace în aer liber și pentru cei care doresc să joace jocuri multiplayer online sau local cu prietenii sau familia. În calitate de dispozitiv dedicat pentru jocuri portabile, Nintendo Switch Lite nu acceptă conexiunile la televizor.

Pot fi conectate până la opt console pentru modurile de joc multiplayer locale și online Joc multiplayer local. Jucătorii pot sincroniza până la opt console Nintendo Switch sau Nintendo Switch Lite pentru a juca jocuri multiplayer competitive și de cooperare. Joc multiplayer online. Abonându-vă la Nintendo Switch Online, vă puteți juca cu prieteni de departe și cu jucători din întreaga lume.

Consola Sony Playstation 4 SLIM, 500 GB

• Experimentați culori incredibil de vii, vii, prin imagini HDR uimitoare. • Organizați-vă jocurile și aplicațiile și partajați-le cu prietenii pe noua interfață intuitivă. • Utilizați opțiuni de 500 GB și 1 TB pentru a vă stoca jocurile, aplicațiile, capturile de ecran și videoclipurile. • Toate emisiunile și filmele TV grozave, precum și multe dintre aplicațiile dvs. preferate de divertisment.

Controlerul wireless DUALSHOCK 4 a fost actualizat cu o nouă senzație vizuală și tactilă, inclusiv o bară de lumină colorată mai vizibilă, care vă poate aduce o cotă mai mare din joc. Până în prezent, este cel mai ergonomic și intuitiv controler PlayStation pe care l-am proiectat.Actualizarea regulată a programului de sistem PS4 va aduce noi funcții și modalități de conectare, partajare și redare.

Fie ca jucati pe PS4 sau pe PS4 Pro, va asteapta cele mai importante superproductii, exclusivitati incredibile PlayStation si cele mai captivante jocuri.

Consola Microsoft Xbox Series X

Lansarea Xbox Series X, este cea mai rapidă și mai puternică consolă Xbox vreodată. Poate juca mii de jocuri de pe console de patru generații – toate jocurile arată și pot rula cele mai bune pe Xbox Series X. Combinarea SSD-urilor personalizate cu software-ul integrat poate reduce semnificativ încărcătura, rezultând jocuri mai rapide și mai simplificate. Funcția de recuperare rapidă se poate deplasa fără probleme între mai multe jocuri simultan. Cu 12 capabilități de prelucrare grafică de teraflop fără egal, explorați lumi noi și bucurați-vă de acțiuni fără precedent. Bucurați-vă de jocuri 4K de până la 120 de cadre pe secundă, sunet spațial 3D avansat etc. Noțiuni introductive despre Xbox Game Pass Ultimate includ o bibliotecă de peste 100 de jocuri de înaltă calitate, un abonament EA Play, jocuri multiplayer online și noi jocuri Xbox Game Studios lansate la lansare, precum Halo Infinite.

Datorită caracteristicilor puternice și vitezei Xbox Series X, multe dintre aceste jocuri vor arăta și vor rula mai bine ca niciodată.

Xbox Game Pass Ultimate include peste 100 de jocuri de înaltă calitate disponibile sub formă de console Android, PC-uri și dispozitive mobile, jocuri multiplayer online și abonamente EA Play la prețuri lunare mici (abonamentele sunt vândute separat).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *