Cele mai bune purificatoare de apa

Achizitia unui purificator de apa sau sistem pentru filtrarea apei a devenit o necesitate. Vrem o apa potabila purificata, iar prin intermediul unui purificator de apa putem consuma tot timpul apa purificata.

Cele mai bune purificatoare de apa

Mai jos cateva recomandari de purificatoare sau sisteme de flitrare apa potabila, pentru acasa sau la birou.

Filtru apa potabila 3M Aqua-Pure Complete, 4000 litri, Carbon Block Argintat

Apa de la robinet poate conține substanțe dăunătoare organismului uman și poate fi dăunătoare organismului. Printre principalii poluanți din apă, putem menționa: Clorul poate forma compuși nocivi pentru sănătate Sediment – aproape invizibil cu ochiul liber Giardia și Cryptosporidium (chisturi) -paraziți care provoacă boli gastro-intestinale. Datorită învelișului dur, pot rezista la apa clorurată (apa potabilă dezinfectată cu clor). Acestea au o dimensiune de peste 1 micron și pot fi îndepărtate cu un filtru de sedimente foarte fin certificat de 1 micron. Plumbul cauzează tulburări neurologice la copii și adulți, probleme la rinichi și hipertensiune arterială VOC (poluanți organici volatili) – compuși nocivi pentru sănătate (benzen, lindan, uzură, carbofuran, 1,4 diclorobenzen, toxafen)

Purificator de apa Aquafilter, Excito-B

Sistemul conține 5 pași de filtrare: Primul pas filtrează 20 de microni de sediment pentru a îndepărta murdăria, rugina, nisipul, coasta etc. din apă. (Înlocuiește 6 luni) Al doilea pas – reduce duritatea apei și îndepărtează fierul din apă. (Înlocuiește 6 luni) A treia etapă conține cărbune activ, care poate elimina 99% din substanțele chimice organice, pesticide, erbicide, clor și mulți alți poluanți dăunători organismului uman. Îmbunătățiți culoarea, gustul și mirosul apei. (Înlocuiește 6 luni) Al patrulea pas elimină metalele grele (mercur, arsenic, plumb, cadmiu etc.) din apă. (Înlocuiește 6 luni) A cincea etapă – ultrafiltrare – cu ajutorul membranei capilare, sunt eliminați toți contaminanții, bacteriile, ciupercile, sporii și anumiți viruși de până la 0,02 microni (înlocuiți la 12 luni)

Caracteristici:

–        nu elimina mineralele din apa

–        nu elimina apa la drenaj

–        in cazul in care se doreste folosirea sistemului pe apa de put, se recomanda tratarea apei inainte

Purificator cu osmoza inversa Ecosoft P’URE 6 – ECOSOFT

Osmoza inversă este cea mai eficientă tehnologie de purificare a apei potabile. Reduceți 99,8% din impurități, mirosuri, arome și viruși, făcând apa limpede, curată, delicioasă și sigură pentru sănătatea umană pentru adulți și copii. În același timp, filtrele cu osmoză inversă sunt una dintre cele mai rentabile modalități de purificare a apei menajere.

Avantajele filtrului de osmoza inversa Ecosoft P’URE

Cel mai important Dow Filmtec ™ din lume (SUA) 6 etape de purificare a apei, inclusiv mineralizarea 190 litri de apă potabilă pe zi Rezervor maxim de stocare a apei 9 litri În etapa a 4-a din 6, apa are un gust delicios datorită filtrului de carbon din coaja de cocos Este posibilă instalarea atât pe verticală, cât și pe orizontală Efectul „Spațiu curat” – etanșeitatea la vid a filtrului, deoarece acesta părăsește linia de asamblare. În plus, faptul că petrecem tot mai mult timp acasă este foarte important pentru a avea un purificator de apă potabilă. Pe lângă acest aspect, costul nu poate fi ignorat, deoarece se recomandă ca un stil de viață sănătos să impună unui adult să consume 2 litri de apă pe zi. Faci calcule anuale în fiecare lună? Ce se întâmplă dacă există 2 adulți și 1-2 copii în familie? Dar ce apă folosiți pentru a pregăti mâncarea? Evident, avem nevoie de un purificator de apă eficient.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *