Cauti dezumidificator aer pentru acasa la un pret accesibil?

In functie de buget si de suprafata incaperii puteti opta pentru dezumidificator AlecoAir, dezumidificator Turbionaire, dezumidificator Trotec.

Dezumidificator AlecoAir D12Junior

Dezumidificator Trotec TTK 28E

Dezumidificator Turbionaire Smart 14 Eco

Dezumidificator AleciAirDezumidificator Trotec TTK 28E, 10litri/zi, Garantie 3 Ani, Auto-restart, HigrostatDezumidificator Turbionaire Smart 14 Eco, 14 l/24h, Rezervar 1.8l, Panou digital, Ecologic, Higrostat electronic, Timer, Auto Restart, Filtru lavabil, Silentios, 120mc/h, Alb
VERIFICA PRETULVERIFICA PRETULVERIFICA PRETUL

Precum purificatoarele de aer si dezumidificatoarele au devenit o necesitate pentru locuinta sau biroul nostru. Indiferent de anotimp un spatiu care un indice de umiditate adecvat este foarte important pentru sanatate. Dezumidificator Trotec este solutia ideala pentru acasa dar si la birou. Utilizare ca dezumificator baie, dezumificator pentru dormitor.

Cel mai bun dezumidificator aer pentru acasa sau la birou

Dezumidificator de aer Turbionaire Smart 12

Dezumidificator de aer Turbionaire Smart 12, 12 L/24h, Panou de control digital, 100mc/h, Higrostat incorporat, Timer, Auto Restart, Filtru lavabil, Silentios

Dezumidificator aer Trotec TTK60E (TTK40E)

Dezumidificator Trotec TTK60E (TTK40E), 18 litri/zi, 100mc/ora, Display si Control Digital, Timer, Auto Restart, Indicator umidi

Dezumidificator Trotec TTK26E

Dezumidificator Trotec TTK26E, 10l/zi, debit aer 80mc/h, Util pana la 15mp, Auto restart

Dezumidificator AlecoAir D13 TRADITIO

Folosind dezumidificatoarele Trotec din seria HomeComfort, puteți asigura un nivel optim de umiditate și un climat sănătos și sănătos în propriile patru pereți pe tot parcursul anului.

Nu numai temperatura potrivită este decisivă pentru un climat ideal în cameră, ci și un nivel optim de umiditate. În spațiile de locuit încălzite, nivelul de umiditate relativă nu trebuie să depășească un prag de 60%, în timp ce în băi poate crește până la 70% sau mai mult.

Nivelul optim de umiditate pentru un climat sănătos în cameră este de 50%. Valorile superioare promovează formarea mucegaiului și pot afecta sănătatea umană. Sporii mucegaiului se răspândesc în aerul camerei, intră în căile respiratorii și provoacă alergii în cel mai rău caz.

Respirația afectează suplimentar nivelul de umiditate din spațiile de locuit, deoarece umezeala este continuă emisă în cameră în timpul expirației. Cu cât locuiesc mai mulți oameni într-o gospodărie, cu atât este mai rapidă depășirea limitei de umiditate.

Efectele negative sunt vizibile, de exemplu, în dormitor, unde pragul de 60% este adesea depășit noaptea dacă ferestrele sunt închise. Dar tocmai aici este deosebit de important un climat de cameră odihnitor. În schimb, un nivel ridicat de umiditate favorizează formarea și reproducerea acarienilor.

Pereți umezi, de ex. după renovare sau subsolurile umede prezintă, de asemenea, probleme care pot fi eliminate prin utilizarea unui dezumidificator atunci când vine vorba de cel mai rău.

Confruntați-vă climatul neplăcut al camerei cu dezumidificatoarele elegante din seria HomeComfort Trotec și creați un climat sănătos al camerei oriunde umezeala devine o problemă. Dezumidificatoarele sunt mobile și pot fi utilizate flexibil atât în ​​camere mari, cât și în camere mici, datorită valorilor diferite ale performanței de dezumidificare.

 

Capacitate mare de dezumidificare și la temperaturi scăzute: pentru aceasta se potrivesc dezumidificatoarele prin absorbție, pentru că ele ating puncte de rouă mai scazute decât uscătoarele la rece.

Dezumidificatoarele Trotec oferă performanțe ideale pentru orice utilizator casnic, lucrează prin condens și pot absorbi aproximativ 16 litri de apă. Volumul total al recipientului de stocare a apei este de 2,3 litri, ceea ce este suficient pentru a funcționa timp de câteva ore, ceea ce poate avea o importanță redusă pentru unii utilizatori. Acest aspect poate fi ușor depășit prin instalarea unui furtun de scurgere care facilitează dezumidificarea continuă.

Dezumidificatoare de aer și dezumidificatoare pentru construcții există în multe, diferite variante – pentru că și solicitările clienților noștri în ce privește dezumidificarea aerului sunt variate.

Există două variante de echipamente special concepute pentru dezumidificarea aerului: dezumidificatoare chimice și dezumidificatoare electrice. Dezumidificatorul chimic funcționează eficient într-un mediu cu umiditate medie. Se bazează pe substanțe chimice deshidratante. Absoarbe umezeala din aer pentru a menține umiditatea relativă în intervalul permis. Dezumidificator condensat – este format dintr-un compresor și un ventilator. Compresorul va reîmprospăta aerul până când se condensează, apa este recuperată și apoi golită, apoi aerul este evacuat în cameră sub formă de căldură. Dezumidificatorul electric aspiră aerul prin ventilator și apoi prin gelul care reține apa.

Compania germana Trotec este un lider in domeniul aparatelor de monitorizare, management si control al mediului in spatii interioare, dezvoltand de-a lungul timpului o gama completa de dezumidificatoare, umidificatoare si purificatoare, echipamente esentiale pentru a asigura conditii optime de mediu in casa sau in spatiile destinate birourilor ori depozitarii de bunuri nealimentare.

Dezumidificator Trotec are caracteristici practice necesare pentru o funcţionare nesupravegheată, printre acestea amintim dezgheţarea electronică automată, butonul de semnalizare a rezervorului de apă plin, precum şi funcţiunea de protecţie la preaplin, cu deconectare automată.

Căutați un dezumidificator de uz casnic? Ai nevoie de un dezumidificator baie?

Nici o casă sau apartament nu trebuie să aibă lipsă de dezumidificatoare. Prețul unui dezumidificator de cameră este mult mai mic decât venitul pe care îl obțineți. Vă poate ajuta să respirați un aer mai curat, să evitați diferite boli pulmonare, să măriți confortul atingând nivelul optim de umiditate în funcție de sezon, să economisiți bani protejând conținutul casei și să reduceți energia necesară pentru încălzire.

Părinții vor găsi suportul ideal în dezumidificator datorită funcției precise a dispozitivului la nivelul optim de umiditate din cameră. Chiar și mobilierul sau alte articole din camera bebelușului vor rămâne în stare bună, deoarece nu vor mai fi afectate de umiditate ridicată. În plus, unele dezumidificatoare sunt proiectate special pentru a fi cât mai silențioase posibil, astfel încât dispozitivul să nu interfereze cu somnul de calitate de care au nevoie bebelușii.