Dezumidificatoare Trotec

Precum purificatoarele de aer si dezumidificatoarele au devenit o necesitate pentru locuinta sau biroul nostru.Indiferent de anotimp un spatiu care un indice de umiditate adecvat este foarte important pentru sanatate.

Dezumidificatorul Trotec are caracteristici practice necesare pentru o funcţionare nesupravegheată, printre acestea amintim dezgheţarea electronică automată, butonul de semnalizare a rezervorului de apă plin, precum şi funcţiunea de protecţie la preaplin, cu deconectare automată.

Cele mai bune dezumidificatoare pentru acasa sau la birou

Dezumidificator Trotec TTK60E (TTK40E)

Dezumidificator Trotec TTK60E (TTK40E), 18 litri/zi, 100mc/ora, Display si Control Digital, Timer, Auto Restart, Indicator umidi

Dezumidificator Trotec TTK26E

Dezumidificator Trotec TTK26E, 10l/zi, debit aer 80mc/h, Util pana la 15mp, Auto restart

Dezumidificator Trotec TTK120S

Capacitate mare de dezumidificare și la temperaturi scăzute: pentru aceasta se potrivesc dezumidificatoarele prin absorbție, pentru că ele ating puncte de rouă mai scazute decât uscătoarele la rece.

Dezumidificatoarele Trotec oferă performanțe ideale pentru orice utilizator casnic, lucrează prin condens și pot absorbi aproximativ 16 litri de apă. Volumul total al recipientului de stocare a apei este de 2,3 litri, ceea ce este suficient pentru a funcționa timp de câteva ore, ceea ce poate avea o importanță redusă pentru unii utilizatori. Acest aspect poate fi ușor depășit prin instalarea unui furtun de scurgere care facilitează dezumidificarea continuă.

Dezumidificatoare de aer și dezumidificatoare pentru construcții există în multe, diferite variante – pentru că și solicitările clienților noștri în ce privește dezumidificarea aerului sunt variate.

Există două variante de echipamente special concepute pentru dezumidificarea aerului: dezumidificatoare chimice și dezumidificatoare electrice. Dezumidificatorul chimic funcționează eficient într-un mediu cu umiditate medie. Se bazează pe substanțe chimice deshidratante. Absoarbe umezeala din aer pentru a menține umiditatea relativă în intervalul permis. Dezumidificator condensat – este format dintr-un compresor și un ventilator. Compresorul va reîmprospăta aerul până când se condensează, apa este recuperată și apoi golită, apoi aerul este evacuat în cameră sub formă de căldură. Dezumidificatorul electric aspiră aerul prin ventilator și apoi prin gelul care reține apa.

Căutați un dezumidificator de uz casnic? Nici o casă sau apartament nu trebuie să aibă lipsă de dezumidificatoare. Prețul unui dezumidificator de cameră este mult mai mic decât venitul pe care îl obțineți. Vă poate ajuta să respirați un aer mai curat, să evitați diferite boli pulmonare, să măriți confortul atingând nivelul optim de umiditate în funcție de sezon, să economisiți bani protejând conținutul casei și să reduceți energia necesară pentru încălzire.

Părinții vor găsi suportul ideal în dezumidificator datorită funcției precise a dispozitivului la nivelul optim de umiditate din cameră. Chiar și mobilierul sau alte articole din camera bebelușului vor rămâne în stare bună, deoarece nu vor mai fi afectate de umiditate ridicată. În plus, unele dezumidificatoare sunt proiectate special pentru a fi cât mai silențioase posibil, astfel încât dispozitivul să nu interfereze cu somnul de calitate de care au nevoie bebelușii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *