Cauti aparat epilat IPL Philips?

Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00, Epilator IPL EvoSmart™ RX, Pentru Epilare Definitiva Fara Durere, Epilator IPL Sellfluence, clasa Premium

Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00Epilator IPL EvoSmart™ RXEpilator IPL Sellfluence, clasa Premium
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00, Senzor Smartskin, utilizare cu sau fara fir, 250.000 impulsuri, accesoriu fata, corp, axila si inghinal, Auriu/AlbEpilator IPL EvoSmart™ RX, Pentru Epilare Definitiva Fara Durere, Tehnologie IPL, 5 Trepte De Intensitate, Pentru Femei Si Barbati, Senzor Piele SmartSkin, Mod Automat, Cu Afisaj, 400.000 de PulsatiiEpilator IPL Sellfluence, clasa Premium, 999.999 pulsatii, epilare definitiva fara durere, pentru barbati si femei, accesoriu fata, corp, axila si inghinal, pentru uz casnic, senzor piele
VERIFICA PRETULVERIFICA PRETULVERIFICA PRETUL

Există multe epilatoare pentru femei care ajută la îndepărtarea firelor de păr nedorit, în diferite moduri. Dar nu există nimic asemănător unui epilator care să vă ajute să vă mențineți pielea netedă. Având în vedere acest lucru, vă recomand să verificați cele mai bune epilatoare Philips.

Dar cum începi să folosești un epilator atunci când nu știi nimic despre ele și care este cel mai bun epilator de cumpărat atunci când sunt atât de multe pe piață? Am adunat toate informațiile pe care trebuie să le știți înainte de a cheltui un buget important, astfel încât să va bucurati de cel mai usor epilat.

Care sunt cele mai bune epilatoare Philips pentru fată și corp?

Există aparate de epilat specifice pentru anumite zone ale corpului, deci este întotdeauna mai bine să cumpărați cel care se potrivește cel mai precis nevoilor dumneavoastra. Pentru față, este recomandat să alegeți ceva mic și ușor de controlat – nu doriți să lipsească o jumătate de sprânceană la sfârșitul epilarii. Pe de altă parte, corpul dumneavoastră are o suprafață mai mare și poate face față destul de bine epilatoarelor mai mari. Dacă sunteți în căutarea unui aparat de epilat unic pentru toate, totuși, este cel mai bine să căutați unul cu atașamente de mai multe dimensiuni pentru a comuta între ele.

Care este cel mai bun epilator de cumparat?


Cel mai simplu mod de a determina cel mai bun epilator pentru dumneavoastra este să vă gândiți la ce intenționați să îl utilizați și când. Îl doriți atunci când călătoriți? Căutați să îl utilizați în zone sensibile sau aveți pielea sensibilă în general? Ai nevoie doar de elementele de bază sau ai nevoie de mai multe accesorii ? Posibilitățile sunt nelimitate, așa că am colectat o listă cu recomandările noastre de top pentru cele mai populare nevoi.

Cele mai bune epilatoare Philips 2021

Aparat epilat IPL Philips Lumea SC1997/00

Epilator IPL Philips Lumea SC1997/00, 250.000 impulsuri, senzor piele, accesoriu corp si fata, utilizare cu fir, husa, Roz/Alb

Aparatul Philips Lumea SC1997/00 este un dispozitiv de epilat cu lumină intens pulsată (IPL) ce poate fi utilizat acasă pentru îndepărtarea părului nedorit de pe corp.

Acest aparat folosește tehnologia IPL pentru a elimina părul de pe corp prin emiterea de impulsuri de lumină intensă care sunt absorbite de pigmentul din foliculii de păr, încălzindu-i și, în cele din urmă, distrugându-i. Aceasta duce la o reducere treptată a creșterii părului pe termen lung.

Printre caracteristicile cheie ale aparatului Philips Lumea SC1997/00 se numără:

 • Mai multe setări de intensitate: Dispozitivul are cinci setări diferite de intensitate, permițându-vă să ajustați tratamentul în funcție de tipul de piele și de zona corpului în care este utilizat.
 • Senzor de ton de piele: Aparatul dispune de un senzor de ton de piele ce măsoară nivelul de melanină din piele și ajustează automat setările de intensitate pentru a se potrivi cu tipul de piele al utilizatorului.
 • Zonă mare de tratament: Aparatul are o zonă mare de tratament (4 cm²), permițându-vă să tratați zone mai mari ale corpului într-un timp mai scurt.
 • Durată mare de viață: Lampile IPL ale aparatului Philips Lumea SC1997/00 au o durată de viață de până la 15 ani, ceea ce face dispozitivul o investiție bună pe termen lung.
 • Design ergonomic: Dispozitivul are un design ergonomic, cu o formă curbată ce se potrivește confortabil în mână și face tratamentul mai ușor și mai precis.
 • Accesorii incluse: Aparatul vine cu un cap pentru corp, un cap pentru față, un suport și o husă pentru depozitare și transport.

Epilator Philips Satinelle HP6420/00

Epilator Philips Satinelle HP6420/00, Discuri metalice, 20 Puncte de prindere, 2 Viteze, Alb/Roz

Epilatorul Philips Satinelle HP6420/00 este un dispozitiv de epilat cu cap rotativ ce poate fi utilizat acasă pentru îndepărtarea părului nedorit de pe corp.

Acest aparat folosește o tehnologie de epilare prin smulgere a părului, prin intermediul unui cap rotativ ce capturează firul de păr și îl îndepărtează de la rădăcină. Acest proces poate fi ușor dureros pentru unii utilizatori, dar efectul durează mult mai mult decât în cazul altor metode de îndepărtare a părului, cum ar fi rasul sau crema de epilat.

Printre caracteristicile cheie ale epilatorului Philips Satinelle HP6420/00 se numără:

 • Cap rotativ: Epilatorul dispune de un cap rotativ ce se ajustează pentru a se potrivi cu conturul corpului și pentru a oferi un contact mai precis cu pielea.
 • Mai multe viteze: Dispozitivul are două viteze diferite, permițându-vă să ajustați tratamentul în funcție de tipul de piele și de zona corpului în care este utilizat.
 • Design ergonomic: Epilatorul are un design ergonomic, cu o formă curbată ce se potrivește confortabil în mână și face tratamentul mai ușor și mai precis.
 • Ușor de curățat: Epilatorul Philips Satinelle HP6420/00 este ușor de curățat, cu un cap detasabil și lavabil ce poate fi spălat sub apă.
 • Accesorii incluse: Aparatul vine cu un cap de epilare pentru zonele sensibile, o perie de curățare și un suport pentru depozitare.

Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1995/00

Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1995/00, 250.000 impulsuri, accesoriu corp, utilizare cu fir, husa, Alb

Epilatorul IPL Philips Lumea Advanced SC1995/00 este un dispozitiv de epilat acasă, ce folosește tehnologia Lumină Pulsată Intensă (IPL) pentru a reduce creșterea părului de pe corp.

Acest dispozitiv emite impulsuri de lumină intensă care sunt absorbite de pigmentul din foliculii de păr, încălzindu-i și, în cele din urmă, distrugându-i. Acest proces duce la o reducere treptată a creșterii părului, astfel încât, în timp, va fi necesară o epilare mai rară.

Printre caracteristicile cheie ale Epilatorului IPL Philips Lumea Advanced SC1995/00 se numără:

 • Tehnologie IPL avansată: Acest dispozitiv folosește tehnologia IPL avansată, cu o lampă de până la 250.000 de impulsi, oferind un tratament eficient și sigur de epilare.
 • Multiple setări de intensitate: Aparatul are cinci setări de intensitate, permițându-vă să reglați nivelul de energie în funcție de zona corpului și de tipul de piele.
 • Senzor de ton de piele: Epilatorul dispune de un senzor de ton de piele care măsoară nivelul de melanină din piele și ajustează automat setările de intensitate pentru a se potrivi cu tipul de piele al utilizatorului.
 • Accesorii incluse: Aparatul vine cu un cap pentru corp, un cap pentru față, un suport și o husă pentru depozitare și transport.
 • Design ergonomic: Dispozitivul are un design ergonomic, cu o formă curbată ce se potrivește confortabil în mână și face tratamentul mai ușor și mai precis.
 • Zonă mare de tratament: Aparatul are o zonă mare de tratament (4 cm²), permițându-vă să tratați zone mai mari ale corpului într-un timp mai scurt.
 • Durată mare de viață: Lampile IPL ale aparatului Philips Lumea Advanced SC1995/00 au o durată de viață de până la 15 ani, ceea ce face dispozitivul o investiție bună pe termen lung.

Prin intermediul IPL, Philips Lumea aplica impulsuri delicate de lumina, care ajung la radacina firului de par, inhibandu-i cresterea. 

O reducere semnificativa a cresterii parului, dupa numai trei tratamente efectuate la interval de doua saptamani. Cu alte cuvinte, aproximativ 75% din parul nedorit incepe sa cada in mod natural dupa primele 3 sedinte.
Rezultate de durata: pielea ta se mentine neteda si fina timp de 2 luni, dupa primele 4-5 sedinte de epilare efectuate o data la doua saptamani.

Ce este epilarea?
Epilarea este o metodă de îndepărtare a părului care implică îndepărtarea fiecărui păr, chiar din rădăcina sa. Procesul este similar cu ceara, doar epilarea nu vă trage pielea. Mai mult, cei mai bune epilatoare Philips pot apuca chiar și cel mai mic fir de păr.

Deoarece părul este îndepărtat de rădăcină, puteți scăpa de firele de păr mai scurte mai eficient decât alte metode de îndepărtare a părului.

Epilarea este dureroasă?
Când te epilezi, este esențial să tragi mai multe fire simultan, chiar de la rădăcină. Deci, în funcție de pragul de durere, poate exista un anumit disconfort. Mai mult, durerea tinde să scadă de fiecare dată când vă epilați.

Cât durează epilarea?
Epilarea oferă o soluție de îndepărtare a părului pe termen lung, care, dacă este utilizată atât în ​​mod regulat, cât și corect, poate dura până la patru săptămâni și cam același timp cu ceara bună. De regulă, cremele și aparatele de ras depilatoare vă vor păstra picioarele libere pentru cel mai scurt timp, deoarece îndepărtează părul de deasupra pielii. Un epilator îndepărtează fiecare părul chiar de la rădăcină.

Care sunt beneficiile epilării?
Ok, în afară de evident – picioarele super-netede cateva săptămâni – există atât de multe beneficii pentru epilare. În primul rând, dacă sunteți predispus, erupții cutanate, tăieturi, epilatorul este prietenul dvs. Vă puteți lua la revedere de la acele mici răni. În al doilea rând, epilarea este mult mai eficientă din punct de vedere al costurilor decât epilarea cu ceară.