Eu si Ducele de Julia Quinn

„Eu și ducele” Julia Quinn este primul volum al popularului serial Bridgetown. Cartea „Eu și ducele” este inspirația celebrului serial TV „Bridgetown” difuzat pe Netflix.

Cartea EU SI DUCELE ne descrie pe mine și pe ducele: Nu există nicio îndoială că Simon Basset este pe cale să-i propună sorei celui mai bun prieten al său – frumoasa Daphne Bridgerton, care nu mai este o fată mare. Dar amândoi știau ce se întâmplă: au ajuns la un contract cu o mamă ignorantă de clasă înaltă, care a făcut tot posibilul să se căsătorească cu Simon cu una dintre fiicele lor. Cât despre Daphne, dacă pare să fie favorizată de duce, ea își propune să atragă un pretendent bogat. După valsul de la balul londonez, Daphne și Simon au început să uite că s-au prefăcut că sunt logodiți. Poate că din cauza zâmbetului său incomod sau a privirii fixe când el se uită la ea, Daphne nu știa exact, dar simțea că se îndrăgostește de frumoasa și elegantul ducesă. Acum trebuie să facă tot ce pot pentru a-l convinge că planurile lor ar trebui să se schimbe ici-colo, pentru că nimic nu este mai prețios decât dragostea comună.

Eu si Ducele de Julia Quinn

Frumosul Duce i-a propus surorii celei mai bune prietene a sa, Daphne Bridgeton. Dar doar cei doi știu adevărul – au făcut un plan – se prefac că sunt îndrăgostiți și sunt pe cale să se căsătorească, astfel încât ducele să poată scăpa de mireasa înaltă societate mireasă mama puternică. Dar pe măsură ce Simon și Daphne Waltz continuau, le-a devenit din ce în ce mai dificil să-și amintească că a fost o înșelătorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *