Gel unghii pentru manichiura perfecta

Cauti cel mai bun gel unghii UV?

Dacă sunteți incepatoare în a vă face propriile unghii cu gel, acestea necesită o lampă cu LED sau UV sau puteți achiztiona un kit de unghii cu gel care incude toate produsele pentru manichiura.

Gel unghii Base One UVGel unghii constructie FSM
Gel unghii Venalisa Gel Color
BASE ONE COVER MEDIUM 15GGEL UV CONSTRUCTIE FSM 15ML...
VERIFICA PRETUL VERIFICA PRETULVERIFICA PRETUL

Ce este necesar pentru lustruirea gelului?
Un singur strat de ojă obișnuită se usucă atunci când este expus la aer. Desigur, puteți accelera timpul uscat cu un ventilator.

Dar gelul nu se usucă decât dacă este tratat cu lumină UV.

Acest lucru este avantajos, deoarece oferă mult timp pentru a face nail art. Mai mult, finisajul pe gel durează de obicei de două sau de trei ori mai mult decât un lac de unghii obișnuit.

Prin urmare, pentru a usca gelul, trebuie să aveți o lampă de unghii. Nu contează dacă este LED sau UV obișnuit.

Lumina UV declanșează o reacție care transformă într-un polimer. Devine ca plasticul sau siliconul, durabil și rezistent la culoare.

Acesta este motivul pentru care gelul de lustruit trebuie păstrat în sticle opace, deoarece lumina soarelui poate cauza întărirea acestuia.

În cele din urmă, veți avea nevoie de un strat de bază și un strat superior pentru un finisaj de lungă durată.

Industria unghiilor a crscut de-a lungul anilor. Un studiu publicat în revista Nails a dezvăluit că doar în 2017 s-au cheltuit 8,53 miliarde USD pentru servicii de unghii. Mai mult, în țări precum Marea Britanie, Germania, Africa de Sud, Rusia, Japonia și India, unghiile cu gel s-au dovedit a fi printre cele mai populare stiluri de unghii.

Unghii mai puternice, de lungă durată, cu gel de unghii


Lacurile tradiționale de unghii durează doar câteva zile. Atunci poate că va trebui să le refaceți. Nu numai că este costisitor, ci consumă și câteva ore de făcut și este, de asemenea, nesănătos pentru unghiile tale. Veți vedea culoarea preferată pe unghii, dar veți putea să vă bucurați de ele doar câteva zile. Tot ce va rămâne după câteva zile sunt unghiile care arată urât cu o lustruie decolorată pe ele. Nu este deloc plăcut să te uiți, dar nu poți să te duci la salon oricând ai nevoie. Nu o puteți face la fel de bine, deoarece va dura ceva timp, iar programul dvs. nu va permite acest lucru.

Datorită formulei inovatoare a ojei cu gel, puteți purta unghii lucioase mai mult (până la trei săptămâni sau mai mult). Niciodată nu va trebui să vă faceți griji cu privire la ruperea, ciobirea sau decojirea unghiilor. Unghiile tale vor crește chiar mai puternice și mai sănătoase cu fiecare aplicare a celei mai bune oje cu gel pe care o poți găsi pentru unghiile tale.

Când doriți oje de lungă durată care să reziste aproape la orice, manichiurile obișnuite nu reusesc intotdeauna. Introduceți manichiuri cu gel care utilizează un lustruit pe bază de gel și întărit de obicei cu o lumină UV sau LED pentru a sigila lustruirea unghiilor pentru o mani de lungă durată, fără cipuri.

Desigur, există și dezavantaje ale obținerii unei manichiuri cu gel într-un salon, motiv pentru care multe mărci au venit cu lacuri la domiciliu care sunt la fel de strălucitoare și superbe ca un șelac de salon fără a avea nevoie de lumină UV în majoritatea cazurilor. Bonus: Procesul de îndepărtare a gelului pentru aceste alegeri la domiciliu nu este la fel de dificil sau consumator de timp ca versiunile din salon și, de asemenea, sunt, în general, mai puțin dăunătoare unghiilor.

Mai jos, cele mai bune lacuri de unghii pe gel pe care le puteți cumpăra, conform recenziilor online. Aceste lacuri de unghii cu gel vin într-o mare varietate de culori și finisaje, astfel încât să vă puteți asigura că unghiile sunt mereu în tendințe. Fă-ți experiența și mai relaxantă, aprinzând lumânarea ta preferată, folosind un ulei de cuticule și aplicând o cremă de mâini de lux.

Gel unghii BASE ONE COVER DARK 15G

Gel unghii constructie FSM 15ML 

Gel unghii UV constructie ROSALIND COLORFUL 15G

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: