Lansete Crap

Pescuitul la crap are cei mai multi adepti in Romania! Fie ca sunteti incepator sau expert, pescuitul la crap va va aduce intotdeauna satisfactii majore. Din acest motiv va punem la dispozitie o gama complexa de lansete crap care va vor ajuta la partidele de pescuit.

In functie de spatiul de care dispui pentru transport dar si pentru depozitare, poti opta pentru lansete crap din 3 tronsoane care sunt de obicei mai usor de depozitat fiind mai compacte sau lansete din 2 tronsoane care desi au o lungime de transport mai generoasa au avantajul rezistentei sporite datorita mufarii unice sau poate alegi o lanseta de crap telescopica.

La fel merita sa iti indrepti atentia asupra locului din care pescuiesti, daca pescuiesti de pe mal opteaza pentru lansete cu o lungime mai generoasa care sa permita aruncari la distanta, iar daca pescuiesti din barca alege lansete crap pentru pescuit din barca care sa aiba o lungime cuprinsa intre 2.4m – 3.3m.

Orice recomandare ai primi in materie de lansete, un lucru este cert: calitatea este direct proportionala cu performanta acesteia. De aceea am realizat o selectie de produse pentru tine de la producatori renumiti: Daiwa, Okuma, K-Karp, PROLOGICSportex,  Trabucco 

sursa pescar-expert.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *