Lăptișor de matcă pur 100G + 25G GRATIS

Beneficiile lăptișor de matcă PUR:

Îmbunătățiți rezistența, benefic pentru sistemul nervos. Îmbunătățiți nivelul general de energie, ajută la scăderea colesterolului, ajutați la prevenirea răcelii și a gripei, intârziați procesul de îmbătrânire

Laptisorul de matca este bogat in vitamine si colagen. În natură, este folosit pentru hrănirea albinelor regine. Durata de viață a albinei muncitoare care o produce este de doar cinci până la opt săptămâni, în timp ce durata de viață a albinei regine care hrănește doar lăptișor de matcă este cuprinsă între patru și șase ani, ceea ce înseamnă că zâmbetul ei este de peste 50 de ori mai mare decât înainte. Utilizarea corectă și consecventă a acestui nutrient magic poate prelungi viața.

Ce este laptisorul de matca pur?

Lăptișor de matcă este o adevărată curiozitate biologică, un mister care depășește în mare măsură înțelegerea oamenilor obișnuiți, tocmai pentru că lăptișorul de matcă are proprietatea specială de a prelungi viața organismelor care se hrănesc în mod sistematic cu el. Cultura asiatică consideră că lăptișorul de matcă este un tonic care poate crește nivelul global de energie, întări imunitatea și crește vitalitatea.

Laptisor de matca este foarte bogat in ingrediente si are o valoare nutritiva importanta pentru toata lumea (femei, barbati si copii). De obicei, poate fi utilizat ca supliment alimentar pentru a suplini deficiențele nutriționale cauzate de dieta noastră proastă. Laptisorul de matca este un tratament benefic excelent si ingredientul principal pentru toate persoanele care vor sa ramana tinere. Lăptișorul de matcă este adesea utilizat pentru tratament pentru a transfera substanțele sale nutritive anormal de bogate în organism, astfel încât nu numai că poate încetini procesul de îmbătrânire, ci chiar poate iniția procesul invers de regenerare și întinerire. Pe pământ nu există nicio substanță precum lăptișorul de matcă, are efectul magic real de a stimula creșterea, funcția de reproducere și extinderea vieții. Laptisorul de matca este cel mai puternic aliment din lume, motiv pentru care se mai numeste si „alimente sanatoase”.

Lăptișor de matcă PUR supliment natural pentru imunitate

Ca hrană preventivă și medicament natural, lăptișorul de matcă poate juca un rol preventiv oferind corpului uman cei mai importanți nutrienți de care are nevoie sau din care nu are. În plus, activează, reglează și stimulează reacțiile biologice, furnizează energie fizică și intelectuală, stimulează armonios sistemul nervos, circulația sângelui și aduce echilibru mental-fizic și rezistență corpului uman. De asemenea, poate stimula și întări imunitatea organismului, preveni semnele îmbătrânirii și îl poate face să dispară. La femei, poate ameliora simptomele menopauzei, iar la bărbați, poate ameliora bolile care apar în timpul menopauzei. Lăptișorul de matcă poate menține sănătatea pielii, a părului și a unghiilor și le poate restabili sănătatea normală. Acesta joacă un rol important în creșterea și dezvoltarea copiilor normali și prematuri sau subnutriți.

Principalele componente ale laptisorului de matca sunt apa, proteinele, zaharul, lipidele si sarurile minerale. În ciuda modificărilor semnificative ale lăptișorului de matcă, compoziția lăptișorului de matcă rămâne relativ constantă, în funcție de diferite colonii, specii de albine și perioada de recoltare a anului. Lăptișorul de matcă conține toți aminoacizii esențiali necesari pentru oameni și au fost identificați în total 29 de aminoacizi și compuși de aminoacizi, dintre care cei mai importanți sunt acidul aspartic și acidul glutamic. Aminoacizii liberi sunt prolina și lizina. Există, de asemenea, multe enzime, inclusiv glucoză oxidază, fosfatază și colinesterază. Conținutul de lipide al lăptișorului de matcă este unic și are funcții foarte interesante din multe puncte de vedere. Fracțiunea lipidică este compusă din acizi grași liberi cu structuri anormale și rare în proporție de 80-90% din greutatea uscată.

Cele mai importante săruri anorganice sunt dispuse în ordine descrescătoare: potasiu, calciu, sodiu, zinc, fier, cupru și mangan, cu conținut ridicat de potasiu. Laptisorul de matca este un adevarat concentrat de macronutrienti (proteine, carbohidrati si lipide). O scurtă analiză a compoziției lăptișorului de matcă ne poate oferi indicii importante pentru o varietate de beneficii pentru sănătate. În primul rând, vitamina B1 tiamina este esențială pentru creștere, transformarea carbohidraților în energie și menținerea sănătății nervilor și a mușchilor. Lipsa acestuia poate provoca energie scăzută, indigestie, depresie, pierderea poftei de mâncare, constipație, dureri de cap și afecțiuni ale pielii.

Laptisorul de matca contine si vitamina B6, piridoxina, care este o vitamina esentiala pentru absorbtia proteinelor, sanatatea pielii, a nervilor si a muschilor. Dacă vă lipsește această vitamină, nu puteți digera proteinele necesare pentru repararea și creșterea țesuturilor, iritabilitate și depresie, erupții cutanate, insomnie și crampe musculare. Vitamina B7 (inozitol) face, de asemenea, parte din lăptișorul de matcă. Ca o componentă esențială pentru funcționarea optimă a ficatului, poate preveni acumularea de grăsime în organism. Dacă lipsește, vor apărea boli de ficat și o toleranță scăzută la alcool. O altă componentă importantă a lăptișorului de matcă este vitamina B8 sau biotina, care este considerată de experți ca fiind esențială pentru sănătatea pielii, a nervilor și a mușchilor. Cu toate acestea, atunci când este insuficient, părul se va deteriora și va deveni mai subțire și poate apărea eczemă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *