Marile minciuni nevinovate – Liane Moriarty

Marile minciuni nevinovate - Liane Moriarty

Vezi Acum Oferta

#1 Bestseller New York Times
„O carte diabolic de buna. Amuzanta si infricosatoare.“ – Stephen King
Acum un serial de exceptie produs de Hbo cu Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Alexander Skarsgard, Laura Dern Adam, Scott Zoë Kravitz. Realizat de Jean‑Marc Vallée, regizorul filmelor Wild si Dallas Buyers Club scenariu de David E. Kelley.
Autoarea bestsellerurilor Am uitat sa fim fericiti si Secretul sotului vine cu un roman despre micile minciuni periculoase pe care ni le spunem pentru a supravietui.
O crima… un accident tragic… sau doar niste parinti care se poarta urat? Incontestabil, cineva a platit cu viata.
Madeline e o forta careia nu e usor sa-i faci fata. E amuzanta, taioasa si patimasa; tine minte totul si nu iarta pe nimeni. Celeste e genul de femeie frumoasa dupa care oamenii intorc capul pe strada, dar are de platit un pret pentru iluzia perfectiunii. Noua in oras, Jane e o mama singura, atat de tanara incat este confundata cu dadaca. Are un trecut misterios si o tristete mult prea profunda pentru varsta ei. Trei femei aflate fiecare intr-un moment crucial al vietii, dar care isi intersecteaza pasii in acelasi loc fatidic.
Marile minciuni nevinovate e o poveste senzationala despre fosti soti si noi sotii, mame si fiice, barfa in curtea scolii si micile minciuni care se pot transforma in dezastre.
“In cazul in care cauti un roman care sa te transforme intr-un cititor inrait… nu mai cauta, l-ai gasit.” – Oprah.com
“Secretele pe care le ascunde acest orasel aparent linistit sunt impregnate de o atmosfera noir atat de apasatoare, incat David Lynch ar fi incantat.” – Entertainment Weekly

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *