Masca de par Nashi Argan Deep Infusion

VEZI PRET SI RECENZII

Masca de par Nashi Argan Deep Infusion pentru par uscat/deteriorat, 150 ml

Masca de par Nashi Argan Deep Infusion este un produs de ingrijire intensiva, special conceput pentru parul uscat si deteriorat. Aceasta masca contine o combinatie unica de ingrediente, inclusiv ulei de argan, ulei de jojoba si proteine din matase, care ajuta la hidratarea si revitalizarea parului. Ambalajul contine 150 ml si este ideal pentru utilizarea acasa sau in calatorii.

Iata cateva beneficii ale mastii de par Nashi Argan Deep Infusion:

 1. Hidratarea profunda: Masca de par contine ulei de argan si ulei de jojoba, care ajuta la hidratarea in profunzime a parului uscat si deteriorat.
 2. Repararea parului: Proteinele din matase ajuta la repararea structurii parului si reducerea efectelor daunatoare ale factorilor externi.
 3. Fortifierea parului: Ingredientele active din masca ajuta la fortifierea parului si reducerea ruperii si despicarii varfurilor.
 4. Stralucirea parului: Masca ajuta la restabilirea stralucirii naturale a parului si la imbunatatirea texturii acestuia.
 5. Protectia impotriva factorilor externi: Ingredientele din masca ajuta la protejarea parului impotriva factorilor externi, cum ar fi razele UV si poluarea.
 6. Parfum placut: Masca are un parfum placut si subtil, care lasa parul mirosind minunat dupa utilizare.

In general, masca de par Nashi Argan Deep Infusion este un produs excelent pentru ingrijirea parului uscat si deteriorat, oferind o serie de beneficii importante pentru sanatatea si aspectul parului tau.

Beneficii masca de par Nashi Argan

 1. Hidrateaza parul: Uleiul de argan si alte ingrediente hidratante continute in masca ajuta la mentinerea nivelului optim de hidratare al parului, ceea ce poate preveni uscarea, ruperea si deteriorarea parului.
 2. Hraneste parul: Aceasta masca contine ulei de argan bogat in acizi grasi esentiali si vitamine, care hranesc si fortifica firul de par, ajutandu-l sa devina mai puternic si mai sanatos.
 3. Restaureaza stralucirea si elasticitatea parului: Masca de par Nashi Argan Deep Infusion ajuta la restabilirea stralucirii si elasticitatii parului, ceea ce poate face parul tau mai frumos si mai usor de coafat.
 4. Protejeaza impotriva factorilor de mediu: Aceasta masca contine antioxidanti puternici care protejeaza parul impotriva radicalilor liberi si altor factori de mediu nocivi, care pot afecta sanatatea si aspectul parului tau.
 5. Potrivita pentru toate tipurile de par: Masca de par Nashi Argan Deep Infusion este potrivita pentru toate tipurile de par, inclusiv pentru parul vopsit, decolorat sau tratat chimic.