Miere de Manuka KFactor 16 RAW 100% Wedderspoon, 250 g, naturala

Miere de Manuka KFactor 16 RAW 100% Wedderspoon, 250 g, naturala

Acest tip de miere este bogata nu numai in ceea ce priveste gustul, dar contine si zaharuri complexe, enzime vii si alti compusi care apar in mod natural.
– Intotdeauna RAW, nepasteurizata si fara organisme modificate genetic.
– Unul dintre cele mai bine vandute sortimente de Miere de Manuka, isi va gasi rapid intrebuintari in casa ta, atat pentru tratamente, cat si in alimentatia zilnica.
– Mierea de Manuka KFactor 16 contine minim 75% cantitate de granule de polen Manuka, efecte antioxidante puternice si proprietati de intarire a imunitatii.
– Mierea de Manuka Wedderspoon este certificata NON-GMO, garantand astfel ca este 100% naturala si ca nu contine organisme modificate genetic.
Proprietati – Mierea Manuka are culoarea alunelor si se incadreaza in categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color.
– 100% RAW.
– Produsa in Noua Zeelanda nepasteurizata, fina si cremoasa.
– Nu contine reziduuri chimice.
– Nu contine antibiotice si organisme modificate genetic (GMO).
– Nivelul activ din miere a fost obtinut exclusiv pe cale naturala.
– Ambalajele nu contin substante BPA.
– Este o miere pura, autentica si nepasteurizata.
Continut – Un borcan contine 250g miere de Manuka KFactor 16 RAW.
– Ingrediente: 100% miere de Manuka KFactor 16 RAW.
– 100% RAW, naturala, fara OMG.
– Valori nutritionale/100g: energie 1435kJ/343kcal, grasimi 0g din care acizi grasi saturati 0g, carbohidrati 80g din care zaharuri 76g, proteine 0g, sare 0g.
Consum – A nu se administra copiilor sub 12 luni.
– Nu este nevoie sa fie tinuta la rece dupa deschidere.
– Mod de administrare: 1-2 lingurite cu jumatate de ora inainte de masa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *