Miere De Manuka (MGO 250+) 500gr MANUKA HEALTH

Miere de Manuka MGO 250+ Manuka Health

Image result for Miere De Manuka (MGO 250+) 500gr MANUKA HEALTH

Vezi Acum Oferta

Miere de Manuka MGO 250+

Dintre toate tipurile de miere, mierea Manuka a atras în mod special atenția comunității medicale datorită proprietăților sale antibacteriene unice. Puterea vindecătoare a mierii de Manuka este atribuită compusului dihidroxiacetonic, care este conținut în florile arborelui Manuka din Noua Zeelandă. Activitatea antibacteriană a mierii Manuka nu se găsește în niciun alt tip de miere. Acest lucru a fost confirmat prin intermediul a 20 de ani de cercetare, inclusiv cercetarea doctorului Moran, biochimist la Universitatea Waikato din Noua Zeelandă. Spre deosebire de mierea brută obișnuită, mierea de Manuka are o substanță activă ridicată MGO ™ (metil glioxal), care are utilizări medicale.
Studiile au constatat că mierea de Manuka are proprietăți puternice: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, conservante, antiinflamatorii și antifungice și este foarte eficientă în susținerea sistemului imunitar și în ameliorarea diferitelor probleme de sănătate.
 
  1. Miere de Manuka administare Utilizare internă: febră, bronșită cronică, sinuzită cronică, arsuri la stomac, dureri în gât, rinită, gastroenterită, gingivită, boală parodontală, astm, viermi; chiar elimină Helicobacter pylori care provoacă cele mai multe ulcere gastrice și are efect anti-carie, poate îndepărta placa dentară; Utilizare externă: operație chirurgicală și răni infectate, arsuri primare și secundare, leziuni, eczeme, psoriazis, mușcături de țânțari, herpes Utilizare cosmetică: riduri, acnee, păr uscat

Miere de Manuka proprietati

MGO ™ este o marcă comercială înregistrată. Numai mierea care a fost testată independent de un laborator certificat și autorizat din Noua Zeelandă poate purta această etichetă. Prin urmare, avem:
  • MGO honey ™ 100 + – menține nivelul – poate susține sistemul imunitar în condiții ușoare și pe termen scurt (frig, dureri în gât etc.). MGO honey ™ 250 + – nivel util – pentru tratamentul infecțiilor microbiene bacteriene și fungice. Este recomandat să folosiți 3-4 lingurițe de miere pentru tratament în fiecare zi, iar apoi să utilizați 1 linguriță de tratament de întreținere în fiecare zi. Recomandați MGO honey ™ 400 + – activitate ridicată – în special în bolile acute sau cronice, care nu au fost tratate înainte și sunt rezistente la tratament. MGO honey ™ 550 + – nivel ridicat și activitate ridicată – recomandat pentru utilizare în cazuri de rezistență puternică la medicamente. MGO honey ™ 850+ Ultra are un conținut foarte ridicat și se recomandă utilizarea acestuia atunci când infecția este mai rezistentă la tratament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *