Multicooker cu gatire sub presiune Crock-Pot

Multicooker Crock-Pot este foarte potrivit pentru diferite nevoi de gătit și constrângeri din cauza lipsei de timp. Are 2 intervale de temperatură „ridicată” și „scăzută” și o funcție de „menținere la cald”. Alegeți felul de mâncare preferat, urmați instrucțiunile din rețetă și setați nivelul de temperatură și timpul necesar cu ajutorul unui meniu gata ușor de utilizat. Datorită conceptului revoluționar de gătit lent și gătit la temperatură scăzută, substanțele nutritive sunt complet reținute în alimente și puteți obține alimente sănătoase și delicioase în acest fel.

Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot

Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot

Multicooker-ul Crock-Pot®Express cu funcție de gătit sub presiune are patru moduri de gătit sub presiune, puteți petrece mai puțin timp în bucătărie în aceste moduri. Aragazul cu inducție pregătește mai multe tipuri de ingrediente în același castron. În plus, poți beneficia și de funcția de gătit lent, o poți folosi pentru a găti feluri de mâncare delicioase, menținându-i în același timp nutriția mai bine. În plus, cu funcția de gătit a orezului, orezul poate fi preparat în timp record și are un gust delicios.


Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot

Multicooker 5in1 Digital 5.6L  Crock-Pot

Multicooker digital cu 5,6 litri Crock-Pot 5-în-1 este super universal! Nu numai că are o funcție de gătit lent ca alte slow-cooker Crock-Pot, dar poate fi și prăjit, aburit, prăjit și la grătar. Folosind 5 funcții de gătit presetate, veți putea prepara aproape toate felurile de mâncare mai ușor. Funcții multifuncționale cu 5 programe prestabilite: gătit cu abur, coacere, rumenire, gătit lent și amestecare. Cu o capacitate de 5,6 litri, pot fi preparate până la 6 porții odată. Afișaj electronic ușor de utilizat și temporizator programabil. Funcția de depozitare a alimentelor. Controlul temperaturii și cronometrul digital sunt potrivite pentru toate tipurile de ceasuri. Vase detașabile și lavabile, ușor de curățat, capac din sticlă, transparent. Carcasă din oțel inoxidabil, poate fi utilizată mult timp

Vă puteți bucura de mâncare toată ziua fără a fi nevoie să stați în bucătărie și să vă bucurați în continuare de mâncarea delicioasă pregătită acasă seara. Este foarte ușor de curățat vesela ceramică, chiar și în mașina de spălat vase. Mașina de spălat vase poate fi folosită și pentru alimente și poate fi acoperită și cu sticlă termorezistentă. Nu trebuie să fii un bucătar profesionist pentru a găti mâncăruri delicioase. Trebuie doar să adăugați ingredientele necesare, iar multicooker-ul CROCK-POT poate face restul fără supraveghere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *