Multicooker cu gatire sub presiune Crock-Pot – De unde cumpar Crock Pot Express

Cauti oala de gatit Crock pot express? Iti recomand aparatele de gatit originale de la Crockpot Romania, in functie de ceea ce doresti sa prepari, alege-ti cel mai potrivit aparat.

Crock pot express este foarte potrivit pentru diferite nevoi de gătit și constrângeri din cauza lipsei de timp. Are 2 intervale de temperatură „ridicată” și „scăzută” și o funcție de „menținere la cald”. Alegeți felul de mâncare preferat, urmați instrucțiunile din rețetă și setați nivelul de temperatură și timpul necesar cu ajutorul unui meniu gata ușor de utilizat. La Crock-pot puteti sa gatiti o multitudine de retete, mâncare de cartofi, tocanita de dovlecel, mancare de dovlecei cu cartofi si multe alte retete.

Crock pot express cu gătire sub presiune

Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot

Multicooker-ul Crock Pot Express cu funcție de gătit sub presiune are patru moduri de gătit sub presiune, puteți petrece mai puțin timp în bucătărie în aceste moduri. Aragazul cu inducție pregătește mai multe tipuri de ingrediente în același castron. În plus, poți beneficia și de funcția de gătit lent, o poți folosi pentru a găti feluri de mâncare delicioase, menținându-i în același timp nutriția mai bine. În plus, cu funcția de gătit a orezului, orezul poate fi preparat în timp record și are un gust delicios.


Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot

Multicooker 5in1 Digital 5.6L  Crock-Pot

Multicooker digital cu 5,6 litri Crock-Pot 5-în-1 este super universal! Nu numai că are o funcție de gătit lent ca alte slow-cooker Crock-Pot, dar poate fi și prăjit, aburit, prăjit și la grătar. Folosind 5 funcții de gătit presetate, veți putea prepara aproape toate felurile de mâncare mai ușor. Funcții multifuncționale cu 5 programe prestabilite: gătit cu abur, coacere, rumenire, gătit lent și amestecare. Cu o capacitate de 5,6 litri, pot fi preparate până la 6 porții odată. Afișaj electronic ușor de utilizat și temporizator programabil. Funcția de depozitare a alimentelor. Controlul temperaturii și cronometrul digital sunt potrivite pentru toate tipurile de ceasuri. Vase detașabile și lavabile, ușor de curățat, capac din sticlă, transparent. Carcasă din oțel inoxidabil, poate fi utilizată mult timp

Vă puteți bucura de mâncare toată ziua fără a fi nevoie să stați în bucătărie și să vă bucurați în continuare de mâncarea delicioasă pregătită acasă seara. Este foarte ușor de curățat vesela ceramică, chiar și în mașina de spălat vase. Mașina de spălat vase poate fi folosită și pentru alimente și poate fi acoperită și cu sticlă termorezistentă. Nu trebuie să fii un bucătar profesionist pentru a găti mâncăruri delicioase. Trebuie doar să adăugați ingredientele necesare, iar multicooker-ul CROCK-POT poate face restul fără supraveghere.

Datorită conceptului revoluționar de gătit lent și gătit la temperatură scăzută, substanțele nutritive sunt complet reținute în alimente și puteți obține alimente sănătoase și delicioase în acest fel.

Slow cooker este un aparat de gatit care utilizează o căldură ușoară pe o perioadă lungă de timp (de obicei, patru ore sau mai mult) pentru a găti mancaruri pe bază de lichide. Acest lucru vă permite să pregătiți o masă dimineața și să o lăsați nesupravegheată în timpul zilei, înainte de a reveni la o masă gătită mai târziu.

Rețetele de slow cooker sunt extrem de populare și pot fi folosite pentru a găti o gamă de tocănițe delicioase, caserole, supe și curry.

Există mult de spus despre un slow cooker. Principalul lor avantaj este ușurința și comoditatea de a ajunge acasă la o masă caldă gata de mâncare. Nu este nevoie să amestecați conținutul între ele, deoarece un slow cooker aplică o căldură uniformă și nu se încălzesc suficient pentru a arde mâncarea.

De asemenea, vă permit să obțineți cele mai bune rezultate din bucăți de carne mai tare, deoarece gătitul pe o perioadă lungă de timp poate să frageze carnea și să sporească aroma. Aparatele Slow cooker sunt, de asemenea, mai puțin consumatoare de energie decât cuptoarele electrice convenționale și, prin urmare, sunt mai economice. În cele din urmă, ele oferă adesea un mod de gătit mai sănătos, cu conținut scăzut de grăsimi și adesea păstrează mai mulți nutrienți decât alte metode, cum ar fi coacerea, fierberea și prăjirea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *