Purificatoare Clean Air Optima

Purificatoare Clean Air Optima, combinatia de filtru electrostatic si tehnologia cu plasma filtreaza aerul intr-un mod foarte silentios si eficient. Un camp electromagnetic este constituit in interiorul purificatorului punand aerul sub tensiune electrica, astfel particulele sunt atrase ca un magnet de lamelele din inox. Dupa aceasta aerul isi pierde din tensiune si este evacuat din aparat.

Foarte silențios și eficient într-un spațiu mic în care este de obicei necesară zgomot redus; -Consum redus de energie -Datorita dimensiunilor reduse, poate fi folosit si in timpul calatoriei; -Nu este nevoie să înlocuiți filtrul, doar curățați filtrul din oțel inoxidabil cu o cârpă moale; -Includeți lumina nopții; -Tehnologie de filtrare triplă prin ionizare, filtrare electrostatică și plasmă

Purificator de aer Clean Air Optima CA267

Purificator de aer Clean Air Optima CA401

Purificator de aer Clean Air Optima CA506

Purificatorul de aer Optima cu aer curat are un filtru puternic cu efect special de eliminare a particulelor, moleculelor, elementelor gazoase și mirosurilor. Cu tehnologia modernă de filtrare, purificatorul nostru de aer poate crea un mediu de aer curat și sănătos în cameră și poate proteja eficient corpul uman de alergeni, praf, polen, bacterii, viruși, spori de mucegai, păr de companie, fum și alte particule. Datorită varietății largi de filtre, purificatoarele de aer Clean Air Optima sunt potrivite nu numai pentru persoanele cu o mai mare conștientizare a sănătății, ci și pentru persoanele cu boli respiratorii.

Purificatorul de aer ionizat cu aer curat Optima este foarte potrivit pentru: • Familia cu copii • Creșă • Familia fumătoare • Familia cu animale de companie, cum ar fi câinii, pisicile și păsările • Oamenii care apreciază un mediu curat și sănătos

Sistemul de filtrare previne toate substanțele nocive din aer, precum: praf, polen, viruși, mucegai, alergeni, compuși organici volatili, substanțe chimice, mirosuri și fum de țigară. Purificator de aer Optima Hepa purificator de filtru Filtrele și lămpile UV sunt consumabile, iar durata lor de funcționare depinde de aplicație. Se recomandă înlocuirea lămpii UV-C după aproximativ 30 de minute. 8000 ore de lucru. Lămpile UV-C au o garanție de 6 luni Se recomandă înlocuirea filtrului HEPA cu impurități pentru a evita afectarea performanței echipamentului.

Un purificator de aer excelent vă poate îmbunătăți viața. Dar pentru a obține o calitate excelentă, purificatorul de aer trebuie să fie suficient de puternic pentru a purifica aerul dintr-o cameră de zi mare sau o sală de jocuri, suficient de liniștit pentru a adormi lângă dormitor și suficient de ieftin pentru a fi cumpărat la un preț rezonabil.


Filtrul HEPA trebuie schimbat în limba C la fiecare 6-12 luni sau în următoarele cazuri: Filtrul își schimbă culoarea și devine gri Pe măsură ce praful și poluanții sunt înapoiați în cameră, dispozitivul emite un miros puternic în aer. Aerul degajat curge inegal, deoarece impuritățile acumulate în anumite zone ale filtrului vor împiedica distribuirea uniformă a aerului. Debitul de aer scade deoarece încărcătura de particule a filtrului blochează fluxul de aer.

Purificatoarele de aer au de obicei o varietate de funcții de filtrare și purificare, dintre care cele mai importante sunt tehnologia HEPA și funcțiile de ionizare. Acest dispozitiv nu este doar un dispozitiv pe un tren, dar vă poate îmbunătăți și calitatea vieții, deoarece funcționează similar cu un aparat de aer condiționat, de exemplu, absoarbe aerul printr-un ventilator și îl curăță prin mai multe filtre, apoi îl descarcă înapoi spre cameră.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *