Purificatoare Clean Air Optima

Purificatoare Clean Air Optima, combinatia de filtru electrostatic si tehnologia cu plasma filtreaza aerul intr-un mod foarte silentios si eficient. Un camp electromagnetic este constituit in interiorul purificatorului punand aerul sub tensiune electrica, astfel particulele sunt atrase ca un magnet de lamelele din inox. Dupa aceasta aerul isi pierde din tensiune si este evacuat din aparat.

Foarte silențios și eficient într-un spațiu mic în care este de obicei necesară zgomot redus; -Consum redus de energie -Datorita dimensiunilor reduse, poate fi folosit si in timpul calatoriei; -Nu este nevoie să înlocuiți filtrul, doar curățați filtrul din oțel inoxidabil cu o cârpă moale; -Includeți lumina nopții; -Tehnologie de filtrare triplă prin ionizare, filtrare electrostatică și plasmă

Purificator de aer Clean Air Optima CA267

Purificator de aer Clean Air Optima CA401

Purificator de aer Clean Air Optima CA506

Sistemul de filtrare previne toate substanțele nocive din aer, precum: praf, polen, viruși, mucegai, alergeni, compuși organici volatili, substanțe chimice, mirosuri și fum de țigară. Purificator de aer Optima Hepa purificator de filtru Filtrele și lămpile UV sunt consumabile, iar durata lor de funcționare depinde de aplicație. Se recomandă înlocuirea lămpii UV-C după aproximativ 30 de minute. 8000 ore de lucru. Lămpile UV-C au o garanție de 6 luni Se recomandă înlocuirea filtrului HEPA cu impurități pentru a evita afectarea performanței echipamentului.


Filtrul HEPA trebuie schimbat în limba C la fiecare 6-12 luni sau în următoarele cazuri: Filtrul își schimbă culoarea și devine gri Pe măsură ce praful și poluanții sunt înapoiați în cameră, dispozitivul emite un miros puternic în aer. Aerul degajat curge inegal, deoarece impuritățile acumulate în anumite zone ale filtrului vor împiedica distribuirea uniformă a aerului. Debitul de aer scade deoarece încărcătura de particule a filtrului blochează fluxul de aer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *