Purificator Dyson TP02 Smart Pure Cool Link

Cauti un purificator de aer super performant?

Purificator Dyson TP02 este un purificator de aer care inlătură agenții poluanți și mirosurile și gazele nocive din aer și captează 99.95% din particulele microscopice din aer, invizibile pentru ochiul uman, cum ar fi particulele de praf, bacteriile și virușii*.

Imagine 3 mare

Purificator Dyson TP02 Smart Pure Cool Link poate captura 99,95% din mici particule aeriene cu dimensiuni de până la 0,1 microni, cum ar fi bacteriile și virusurile.

Poluarea aerului din gospodărie poate fi monitorizată prin intermediul telefonului mobil, Android sau iOS. Dyson Link transmite cele mai recente informații despre calitatea aerului interior și permite programarea purificatorului.

Sticlă HEPA 360 ° și filtru cu cărbune activ Poate elimina poluanții, mirosurile nocive și gazele din aer și poate captura 99,95% din particulele microscopice din aer care sunt invizibile pentru ochiul uman, cum ar fi particulele de praf, bacteriile și virusurile *.

Rolul filtrului HEPA din sticlă este de a captura până la 99,95% alergeni și particule foarte mici din aer, cum ar fi polen, bacterii, viruși * și alte microorganisme, în timp ce filtrul cu cărbune activ poate elimina gazele și mirosurile nocive din casă. .

Purificator Dyson TP02 Smart Pure Cool Link

Datorită tehnologiei de multiplicare a aerului, purificatorul de aer umple camera cu aer purificat continuu. Poate ghida până la 290 de litri de aer în cameră pe secundă.

Imagine 1 mare

Purificator Dyson TP02 Smart Pure Cool Link TP02 are un rol dublu: purificarea și ventilația. Puteți modifica direct setările în aplicația Dyson Link de pe telefon.

Pentru a obține cel mai bun efect de purificare, există 10 moduri de setare a vitezei de circulație a aerului. Indiferent de viteza selectată, calitatea aerului este monitorizată constant.

Telecomanda vă permite să controlați toate funcțiile purificatorului. Este echipat cu un strat magnetic pentru depozitarea convenabilă a echipamentelor și ușor de găsit.

Aceste dispozitive funcționează în intervalul de temperatură menționat în manual, nu sunt destinate climatizării spațiale și nu pot înlocui echipamentele de climatizare centrale sau locale, cum ar fi echipamentele de climatizare. Un încălzitor de aer poate oferi o calitate a aerului cald limitată de dimensiunea și puterea spațiului adiacent, mai degrabă decât un dispozitiv care poate asigura încălzirea continuă a camerei, mai degrabă decât să nu înlocuiască încălzitorul în perioadele reci. Alimentarea cu aer rece se referă la răcirea și ventilația aerului, mai degrabă decât la reducerea temperaturii la un număr care indică o gamă de funcționare posibilă. În cazul unui purificator, senzația de aer rece este cauzată de ventilația silențioasă a aerului și de purificarea acestuia.

Aceste dispozitive nu sunt destinate să asigure condiționarea constantă și uniformă a camerei și nu pot fi înlocuite cu lichide de răcire sau dispozitive de încălzire, temperatura aerului furnizat este determinată de temperatura aerului din camera în care aceste dispozitive sunt recirculate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *