Recomandare aspirator robot – Aspirator robot roborock s5 max Cleaner

Am testat aspiratoarele robotizate pentru curatenie Roborock si aspirator robot Roborock S5 Max poate sa fie cea mai bună alegere. Un pret excelent, cât și ușor de utilizat. Funcționează bine atât pe podele dure, cât și pe covoare și nu a avut probleme cu părul animalelor de companie. Curăță eficient și se intoarce de unde a rămas, dacă are nevoie să-și reîncarce bateria.

Aspirator robot Roborock S5 MAX Cleaner

Robot de aspirare Roborock Cleaner S5 MAX, WiFi, 58W, Aspirator si mop, Smart top-up, Navigare LiDar, setare bariere virtuale, zone no mop, Alb

Am evaluat aspiratoarele robot folosind următorii parametrii:

Funcția și capacitatea de îndepărtare a prafului: Cât de bine se ocupă aspiratorul robot de diferite tipuri de pardoseli dure și covoare? Poate curăța părul și nisipul, precum și firimiturile sau pietrișul? Ce tip de cartografiere a camerei folosește robotul? Cât de eficiente este motorul, duza de aspirație și peria?

Navigare și accesibilitate: Cât de bine se descurcă aspiratorul robot cu orientarea și curățarea în jurul mobilierului, sub mobilier și în mai multe camere diferite? Poate face față urcării peste praguri, covoare groase sau alte obstacole? Cum se decurca in situațiile deosebit de dificile în care există riscul ca acesta să se blocheze în obstacole dificile precum cablurile?

Utilizare: Aspiratorul robot este ușor de manevrat și programat? Cum comunicați cu acesta? Ce accesorii sunt incluse în acesta pentru a ușura curățarea? Cât durează aspirarea și cât de zgomotos este motorul? Este peria ușor de curățat?

Am evaluat raportul calitate-preț al fiecărui aspirator robot Roborock, analizând cât de bine a îndeplinit modelul așteptările noastre în parametrii de mai sus în raport cu prețul său. De asemenea, starea exterioară a aspiratoarelor robotizate după ce au fost utilizate pentru o perioadă mai lungă de timp, precum și la disponibilitatea pieselor de schimb.

Xiaomi Roborock S5 Max este ideal pentru oricine cu nevoi normale de curățare care caută un aspirator robot care să ofere o mulțime de funcții.

Combinația de mop, performanță ridicată și model inteligent de mișcare oferă un rezultat foarte bun de curățare în aproape fiecare colț al casei
Gama largă de funcții și opțiuni de setare facilitează adaptarea aspiratorului la casa si nevoile unei case moderne.

Robot de aspirare Roborock Cleaner S5 MAX, WiFi, Aspirator si mop, Smart top-up, Navigare LiDar, setare bariere virtuale, zone no mop, Alb
 

Mod inteligent / sistematic folosind navigare cu laser, in care robotul trece prin fiecare zona o data si se opreste automat atunci cand curatarea este completa. Daca incarcarea bateriei scade la 20% inainte de finalizarea curatarii, robotul va reveni la statia de incarcare, va incarca bateria pana la 80% si va reporni pentru a finaliza curatarea.


Aspiratorul automat vine la pachet cu o aplicatie pentru telefonul mobil. Cu ajutorul ei, el scaneaza toata suprafata casei si stie exact unde trebuie sa curete. Cat timp esti plecat de acasa, el face treaba in locul tau. Spre deosebire de modelele mai vechi, aspiratorul Roborock nu se loveste de pereti sau mobilier, stiind cu precizie unde sa actioneze. Are un loc in casa de unde porneste si tot acolo se intoarce, dar numai dupa ce a curatat toate zonele pentru care l-ai programat. Astfel poti sa-l pui la treaba doar intr-o camera sau in toata casa. El nu se va opri in mijlocul casei, de pilda, dupa ce a terminat curatenia, ci se va intoarce la locul lui.Aspiratorul robot poate trece peste praguri si nu ramane blocat. In plus, pentru ca este inteligent si scaneaza toate suprafetele din casa, stie sa faca diferenta intre un perete si mobila si nu se opreste in ele. Nu se opreste decat dupa ce a terminat curatenia si se intoarce numai in locul de unde a plecat.

 


Datorita procesorului sau reproiectat, curatenia este mai rapida si mai precisa si, datorita rezervorului de apa dublat, poate curata complet locuintele mai mari. 

Include si o pompa de apa care este necesara pentru a controla cantitatea de apa care poate fi schimbata. De aceea, este recomandat sa folositi apa distilata sau apa de calcat in rezervorul de apa al aspiratorului.

 

La activarea functiei de spalare se foloseste doar apa. Nu este indicata folosirea detergentilor de curatare, deoarece poate duce la deteriorarea aparatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *