Deși blenderele sunt adesea asociate cu smoothie, acestea sunt instrumente versatile și la îndemână în bucătăria oricăruia dintre noi. Un blender, de exemplu, este potrivit pentru a amesteca mâncarea fierbinte direct în oală pentru a face supă. Blenderele de dimensiuni mari pot mixa mult mai multe alimente, deci sunt în general mai potrivite pentru familiile numeroase sau pentru uz profesional. Unele vin chiar cu accesorii suplimentare, cum ar fi un robot de bucătărie, care vă permite să preparați alimente tocate mai grosier, sau amestecarea aluatului de pâine.

Cel mai bun blender multifunctional

Robot de bucatarie Bosch MUM58364

Robot de bucatarie Bosch MUM58364, 1000 W, Bol 3.9 l, blender, masina de tocat, cube cutter, 7 viteze, 3D PlanetaryMixing, argintiu
 
Bosch MUM58364 este un partener de încredere în bucătărie, oferind funcționalități variate și performanțe de top. Cu gama sa largă de accesorii și caracteristicile inovatoare, acest robot de bucătărie face gătitul mai eficient și mai plăcut, fiind alegerea perfectă pentru orice bucătărie modernă.

Philips Daily Collection Mini HR2602/00

Blender Philips Daily Collection Mini HR2602/00, 350 W, recipient 1 L, 2 viteze, Alb
 
 
Philips Daily Collection Mini HR2602/00 este practic și eficient, ideal pentru cei care apreciază portabilitatea și eficiența în bucătărie. Cu designul său compact și caracteristicile puternice, acest blender adaugă o notă de versatilitate și ușurință în pregătirea zilnică a alimentelor.

Blender NutriBULLET Pro 900W

Blender Nutribullet Pro, 900 W, 1 viteza, cupa 0.7 l, cupa 0.9 l, 5 accesorii, alb

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nutribullet Pro este cunoscut pentru capacitatea sa de a conserva nutrienții esențiali din fructe și legume, oferind astfel băuturi sănătoase și pline de vitamine. Cu o putere impresionantă de 900 de wați, Nutribullet Pro asigură o performanță rapidă și eficientă în mixarea și tocarea ingredientelor, contribuind la obținerea unor smoothie-uri cremoase și băuturi sănătoase.

Tocator Bosch MMR08R2

Tocator Bosch MMR08R2, 400 W, 0.8 l, 1 viteza, rosu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tocatorul Bosch MMR08R2 reprezintă o alegere practică și eficientă pentru tocare, oferind o combinație de putere, funcționalitate și ușurință în utilizare. Cu acest aparat, poți pregăti rapid și cu precizie o varietate de ingrediente pentru diverse rețete în bucătăria ta.

Blender profesional Biovita Star-1500

Blender profesional Biovita Star-1500, vas 2 Litri, 1500W, 28000 rotatii, functie Pulse, Negru
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Blenderul profesional Biovita Star-1500 este probabil echipat cu un motor puternic, cu o putere ridicată, ideal pentru a face față diferitelor sarcini, inclusiv mixarea ingredientelor dure sau gheața.

Acest blender profesional Biovita Star-1500, macine orice alimente inclusiv gheata. Ajutor ideal in orice bucatarie ori bar. 

Storcator de fructe si legume cu presare la rece Kuvings B1700

 
 
Storcator de fructe si legume cu presare la rece Kuvings B1700, 240 W, 60 rpm, Recipient suc 0.4 L, Tub de alimentare 76mm, Functie reverse, Rosu
 

Storcătorul de fructe și legume cu presare la rece Kuvings B1700 reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută să obțină sucuri bogate în nutrienți și să păstreze beneficiile integrale ale fructelor și legumelor. Cu tehnologii avansate și un design practic, acest storcător poate deveni un instrument esențial pentru un stil de viață sănătos.

Philips Avance HR3655/00

Blender Philips Avance HR3655/00, 1400 W, 35,000 RPM, vas sticla 2 l, 2 Viteze, ProBlend 3D 6, Afisaj LED, 2 Cani Transport, Functie impuls, Metalic
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Blenderul Philips Avance HR3655/00 este un aparat puternic, proiectat pentru a face față unei game variate de sarcini de preparare a alimentelor. Blenderul Philips Avance HR3655/00 reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută un blender puternic și versatil. Cu caracteristici precum puterea mare, viteză înaltă și lame de calitate, acest blender poate satisface nevoile diverse de preparare a alimentelor în bucătărie.

Înainte de a achiziționa un blender, este important să ții cont de nevoile și preferințele tale specifice, precum și de bugetul disponibil. În plus, recenziile utilizatorilor și evaluările produselor pot oferi perspective suplimentare pentru a lua o decizie informată.