Riddex plus aparat – Pest Repeller gandaci, pest repeller soareci

Aparatul Pest Repeller sta la dispozitia dumneavoastra pentru eliminarea soarecilor, sobolanilor si a insectelor nedorite, totul intr-un mod igienic. Pest Repeller gandaci, pest repeller soareci.

Aparatul Pest Repeller, este foarte simplu si eficient, se conecteaza los angeles priza (220V) iar acesta incepe imediat sa-si faca efectul.

Riddex Plus - cumparati 1 aparat si primiti 1 aparat cadou

Pest Repeller aparat impotriva rozatoarelor si insectelor

Datorita sistemului ultrasonic unique creat doar pentru a indeparta soarecii si insectele, aparatul Pest Repeller nu dauneaza oamenilor sau animalelor de companie.

Imediat ce conectati aparatul Pest Repeller de la priza, acesta emite sunete ultrasonice si creaza in jurul sau un camp electromagnetic de mare distanta ce va tine los angeles distanta daunatorii.

Aparatul incorporeaza si o lampa de veghe cu consum foarte redus care poate fi folosita pe timp de noapte sau pentru iluminarea spatiilor cu lumina redusa. Aceasta lampa se poate aprinde sau stinge dintr-un intrerupator aflat pe corpul aparatului.

Important:
-Pentru cei care dispun de suprafete mai mari ale casei, pot profita acum de oferta 1+1 a aparatului Pest Repeller. Avantajul a doua aparate Pest Repeller este acela de a acoperii o suprafata mai mare a casei dumneavoastra, astfel puteti indeparta daunatorii chiar si din apropierea casei.

Avantaje Pest Repeller:
-Pentru soareci, sobolani, paienjeni, tantari, furnici si alte insecte.
-Sigur pentru oameni si majoritatea animalelor de casa.
-Nu omoara, doar tine daunatorii la distanta
-Se potriveste oricarei prize din casa
-Are un led ce sta aprins pe perioada de functionare
-Nu se folosesc produse chimice daunatoare
-Este sigur pentru mediu
-Economisesti energie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *