Saltea de pat Super Ortopedica, doua fete, Aloe Vera, 140 x 200

Saltea super ortopedică, ambele fețe, cu spumă poliuretanică, fără arc, aloe vera, 140 * 200 cm Dacă ați căutat mult timp în multe magazine online de saltele și nu doriți să găsiți o saltea fermă, fără spume, fără arcuri, care să aibă cea mai bună înălțime, dar care să ofere și un suport bun pentru coloana vertebrală, atunci Această saltea este salteaua ideală , deoarece ajută la reducerea durerilor de spate, deci vă poate ajuta să dormiți liniștit, iar prețul este, de asemenea, foarte favorabil.


Salteaua Orthopedicus Aloe Vera are o excelentă structură ortopedică și anatomică – susține forma corpului și elimină punctele de presiune, îmbunătățind astfel circulația sanguină a mușchilor și a întregului corp, declanșând astfel un somn profund. Saltelele ortopedice pot oferi un mediu uscat și curat, anti-bacterian, anti-acarian, anti-mucegai, anti-transpirant și pot reduce factorii alergici prin caracteristicile spumei și textilelor utilizate și tehnologiei utilizate pentru asamblarea componentelor. Oferiți suport adecvat pentru cele cinci părți: cap, umeri, coloană vertebrală, bazin și picioare, indiferent unde se află în timpul somnului. Fie că doriți o saltea pentru o persoană sau un pat dublu, este perfectă pentru dormitor!
Prin urmare, este o saltea ortopedică robustă și este recomandată pentru toate pozițiile de dormit, dar este ideală pentru persoanele care dorm pe spătarul principal (cu fața în sus) și nu au nevoie sau recomandă utilizarea spumei cu memorie Tehnologie de realizare a saltelei de chirurgie plastică superioară cu aloe Folosim materiale de cea mai bună calitate, care au un efect benefic asupra somnului sănătos și liniștit.

Saltea de pat Super Ortopedica, doua fete, cu spuma poliuretanica, fara arcuri, Aloe Vera, 160 x 200 cm

După consultarea cu chirurgi plastici și experți în producția și fabricarea materialelor poliuretanice, salteaua a fost proiectată în Germania. Când vine vorba de venituri și investiții, această saltea este cea mai bună alegere. GrünTech® este o spumă inteligentă de înaltă densitate. Cel mai bine este să păstrezi tăcerea. Nu este permisă transmiterea mișcării partenerului tău în timpul somnului, distribuirea uniformă a greutății, eliminând astfel punctele de presiune și relaxarea mușchilor. OEKO-TEX® este o certificare internațională, care dovedește că materialele textile utilizate în huse de saltele sunt sigure pentru sănătatea umană. Husa de tip aloe vera se simte foarte confortabilă, frumoasă și frumoasă, albă, cu culoare galben-verde, ușor de îndepărtat, cu fermoar alb, poate fi spălată la 30 de grade.Învelișul este foarte gros și există două straturi de cusături în zona de confort pentru a asigura un mediu uscat, deoarece împiedică contactul corpului cu miezul din spumă, deci nu există aproape nicio transpirație.

Salteaua a fost produsă în Uniunea Europeană pentru Orthopedicus® Înregistrat la Oficiul Național de Invenții și Mărci Cum să furnizați și cum să utilizați salteaua de pat super ortopedică Aloe Vera Salteaua este transportată în formă cilindrică și evacuată. După livrare, pentru a tăia accidental capacul, vă rugăm să folosiți foarfece (nu un tăietor) pentru a tăia prima folie. Așezați salteaua pe pat astfel încât să se potrivească în mod ideal pe rama patului, Treceți l. A. Tăiați al doilea strat de folie. Superba saltea ortopedică se va extinde în aproximativ 30 de minute, dar este interzis să stați pe ea înainte de 12 ore. Cum se intretine salteaua de pat super ortopedica, ambele parti, aloe vera, 140 * 200 cm

În primul rând, durata de viață depinde de greutatea persoanei care doarme și de multă transpirație. Va pluti un protector de saltea care absoarbe transpirația și îl împiedică să ajungă la salteaua Los Angeles. Curățați și înlocuiți capacul de protecție cât mai des posibil Utilizarea saltelelor sau a cearșafurilor suplimentare poate spori confortul și proteja salteaua. Înlocuiți salteaua suplimentară la fiecare 2 până la 3 ani. Nu faceți patul imediat după ce v-ați trezit dimineața. Umezeala trebuie îndepărtată noaptea și salteaua trebuie să fie complet ventilată. În zilele însorite, vă rugăm să ventilați salteaua din când în când. Acarienii cresc într-un mediu umed, astfel încât saltelele umede sunt ușor rănite. Aerul curat scapă de acarienii de praf.
Întoarceți salteaua de cel puțin 3 până la 4 ori pe an. Este important să întoarceți salteaua de top pentru chirurgia plastică dintr-o parte în alta, în timp ce rotiți partea de sus în jos (salteaua nostalgică poate merge doar din cap până în picioare în loc de spate). Acest lucru împiedică salteaua să-și schimbe forma în funcție de atomii persoanei care o folosește. Utilizați un aspirator pentru a aspira regulat pentru a obține o saltea curată, fără praf și acarieni, care vor intra în capacul saltelei cusut în saltea. Salteaua ortopedică cu tăiere superioară trebuie așezată pe saltea, astfel încât condensul să poată fi îndepărtat. În acest fel, salteaua poate fi ventilată mai jos pentru a preveni apariția mucegaiului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *