Sambucol cu soc negru

Sambucol cu soc negru – Suport imunitar pentru întreaga familie

Sambucol® este o serie de suplimente alimentare naturale și delicioase formulate pe baza calităților unice ale fructelor de soc negru. Conține flavonoide, care sunt bogate în antioxidanți. Socul conține flavonoide, care sunt bogate în antioxidanți. Seria Immuno Forte conține, de asemenea, vitamina C și zinc, care este cunoscut pentru capacitatea sa de a susține sistemul imunitar.Socul este unul dintre alimentele cu cea mai mare capacitate antioxidantă din lume – de două ori mai mult decât orice alt fruct (conform nivelului ORAC: capacitate de absorbție a radicalilor liberi de oxigen). Ca termen de referință, are o capacitate de două ori mai mare decât cea de afine sau afine. Antioxidanții întăresc sistemul imunitar prin neutralizarea efectelor nocive ale radicalilor liberi.

Supliment alimentar Sirop pentru copiiSupliment alimentar SiropSupliment alimentar Sirop fara zahar Immuno Forte
VERIFICA PRETUL LA republicabio.roVERIFICA PRETUL LA republicabio.roVERIFICA PRETUL LA republicabio.ro

Supliment alimentar Sirop pentru copii

Sambucol Kids Sirop este un supliment alimentar care are un gust delicios și este afectat de șocul negru și de vitamina C. Este iubit de copii și poate susține și întări sistemul imunitar.Sambucol Kids Sirop este o formulă delicioasă îndrăgită de copii, care se bazează pe șoc negru și pe vitamina C adăugată pentru a susține sistemul imunitar. Aceasta este o versiune pentru copii a celebrului bătrân original. Este delicios, ușor de înghițit și nu provoacă somnolență. Bogat în flavonoide. Fără gluten, vegan, vegetarian și kosher. Sambucol a fost creat de un virolog de renume internațional. Este cel mai cercetat produs din lume pe baza Black Shock * și este susținut de 25 de ani de cercetări științifice. Clasat pe primul loc în Statele Unite, Marea Britanie, Australia, Turcia și Polonia **, și este liderul categoriei.

Ce este Sambucol?

Sambucol este suplimentul original bazat pe fructe de soc. Milioane de consumatori din peste 50 de țări / regiuni îl cunosc, îl iubesc și îl folosesc de aproape 3 ani. Sambucol oferă un mod natural de acțiune, susținând sistemul imunitar pe tot parcursul anului.

Beneficiile socului

Socul conține o anumită concentrație de anumiți flavonoizi, numiți antociani (antociani), care au o concentrație ridicată și au culoarea violet intens a unui fruct de șoc. Antocianinele sunt antioxidanți care pot crește capacitatea de răspuns a sistemului imunitar. Potrivit Departamentului pentru Agricultură al Statelor Unite ***, cea mai mare concentrație de antociani găsită în șoc – cel puțin de două ori mai mare decât a altor fructe.

*Black Elderberry Meta Analysis, Porter et al, Phytotherapy Research, 2017
**Studii de piață IRI/IMS
***USDA Database for the Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) of selected Foods, S. Bhagwat, D.B. Haytowitz, J.M. Holden, Nutrient Data Laboratory, Beltsville Human Nutrition Research Center, Beltsville, MD 20705

Sambucol Sirop Original, 120ml

Extractul de impact din Sambucol Original conține o concentrație ridicată de antioxidanți. Protecție excelentă: sirop original, utilizat în toate studiile clinice Sănătatea familiei: Sambucol protejează întreaga familie pe tot parcursul anului

Eroul seriei, Siropul original Sambucol, este suplimentul original utilizat în majoritatea studiilor clinice privind fructele de șoc și eficacitatea acestuia. Este delicios, ușor de înghițit și nu provoacă somnolență. Bogat în flavonoide. Fără gluten, vegan, vegetarian și kosher.Eroul seriei este siropul original Sambucol, suplimentul original utilizat în majoritatea studiilor clinice asupra fructelor de șoc și a efectelor acestora. Este delicios, ușor de înghițit și nu provoacă somnolență. Bogat în flavonoide. Fără gluten, vegan, vegetarian și kosher.

Susțineți sistemul imunitar în timpul anotimpurilor reci. Iarna pune mai multă presiune asupra sistemului imunitar. In casa este caldă, este frig afară, aerul este uscat și sunt oameni bolnavi în jur. Ai nevoie de un sistem imunitar mai puternic. Vă recomandăm să măriți doza de Sambucol în timpul iernii (consultați instrucțiunile pentru detalii) sau să utilizați seria de produse Immuno Forte.

Supliment alimentar Sirop fara zahar Immuno Forte cu extract din soc

Cel mai bine vândut produs din seria Immuno Forte – fără zahăr adăugat. Conține doar zaharuri care se găsesc în mod natural în ingredientele fructelor de șoc. Sambucol Immuno Forte este fără zahăr, cu șoc negru, vitamina C și zinc și poate oferi sprijin imun pe tot parcursul anului pentru întreaga familie. Este delicios, ușor de înghițit și nu provoacă somnolență. Bogat în flavonoide. Fără gluten, vegan, vegetarian și kosher.

Sambucol Immuno Forte Sugar Free este facut din suc de fructe, si contine numai zaharurile prezente in mod natural in fructul de soc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *