Set 2 tigăi, Horia Vîrlan Diamond Collection Delimano

Image result for Set 2 tigăi, Horia Vîrlan Diamond Collection Delimano

Vezi Acum Oferta

Set de 2 tigai in editie limitata semnate, la propriu, de maestrul bucatar Horia Virlan. Cele doua tigai (24 și 28 cm) sunt durabile, rezistente, elegante si cu particule de diamant pentru experiente culinare desavarsite.

Delimano a ținut cont de toate sfaturile maestrului bucătar Horia Vîrlan și a creat pentru voi cea mai avansată gamă de vase de gătit – Diamond Collection.
Din tehnologia vaselor anterioare, am păstrat baza de oțel carbon, particulele de piatră și învelișul de Quantanium, acoperit cu straturi rezistente de email elegant colorat.
Am adăugat mânerele din oțel inoxidabil, care nu se încinge pe aragaz sau plită, dar și particule adevărate de diamant.
Particulele naturale de diamant în învelișul interior, pentru că diamantul este cel mai dur mineral existent în lume, iar asta înseamnă că vasele care conțin această pulbere fină sunt foarte durabile și rezistente.
Datorită acestor particule de diamant vasele nu se zgârie, orice fel de ustensile de metal ai folosi.
Oțelul carbon este foarte durabil și nu se va deforma niciodată. Straturile lucioase de email cu efect de oglindă sunt o protecție garantată împotriva reacțiilor/ atacurilor chimice.
Învelișul Quantanium cu particule de diamant face vasele total neaderente și te asigură că ele nu se zgârie chiar dacă folosești ustensile de metal. Iar particulele de piatră, din același înveliș interior, dau gust autentic tradițional mâncării.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *