Set tigaie Regis Stone Copper Maestro – De unde cumpar tigaie regis stone copper?

Chiar și fără ulei, este foarte potrivit pentru gătitul delicios și sănătos: tigaie regis stone copper, un set de oale cu diametrul de 24cm și 28cm! Puteți găti cu dragoste în loc să folosiți o oală nouă de cupru >> Noua generație de tigaie Regis Stone, potrivită pentru orice rețetă: carnea și legumele se amestecă perfect, fără a se lipi.

Regis stone copper. Inovația bucătăriei: combinația de oțel inoxidabil / aluminiu și acoperire antiaderentă cu trei straturi, precum și combinația de acoperire cu piatră și cupru, pot aduce deliciozitate, textură și culoare. Mâncarea va fi gătită uniform și nu va arde. Acoperirea antiaderentă cu trei straturi poate fi încălzită rapid pentru a oferi protecție la temperaturi ridicate. Acoperirea cu piatră și cupru asigură o suprafață ideală de gătit, fără ungere și veselă antiaderentă, menținându-i aroma și proprietățile nutritive.

Avantaj Regis Stone Copper Master Acoperirea antiaderentă cu trei straturi oferă o suprafață ideală pentru gătitul sănătos Particulele de cupru mențin temperatura ideală de gătit Sensibilitate termică excelentă Baza din oțel inoxidabil pentru a asigura o distribuție eficientă a căldurii Usor de curatat Nu este nevoie de ulei / grăsime suplimentară Mâner din lemn fixat ferm – nu se va răsuci 5 straturi inovatoare, rezistență ridicată și durabilitate Potrivit pentru plită cu gaz, inducție, electrică sau ceramică

Baza robustă din oțel inoxidabil asigură o distribuție uniformă a căldurii. Mâncarea va avea o textură, o culoare și un gust delicioase, iar mâncarea se va găti uniform, fără a arde. Oala de cupru Regis Stone este robustă și durabilă, cu o carcasă din aluminiu forjat, o bază din oțel inoxidabil distribuită neuniform și o acoperire antiaderentă cu trei straturi, care poate fi încălzită rapid pentru a oferi protecție la temperaturi ridicate. Stratul exterior antiaderent de particule de piatră și cupru asigură o suprafață de gătit ideală fără a fi nevoie de ulei și veselă antiaderentă, menținându-i aroma și proprietățile nutritive.Cuprul este un excelent conductor de căldură și este de obicei folosit pentru a face oale profesionale. Datorită particulelor de piatră și cupru, oala se încălzește rapid și menține temperatura ideală de gătit, oferind întotdeauna un efect demn de recomandarea bucătarului. Oala de cupru Regis Stone are 5 straturi inovatoare, cu rezistență și durabilitate ridicate, fără zgârieturi, astfel încât veți uita tipul de ustensile pe care trebuie să le folosiți atunci când gătiți feluri de mâncare sănătoase și delicioase.

Mânerul ergonomic din lemn este ferm fixat și stabil, iar carcasa rezistentă la căldură nu permite supraîncălzirea. Pe tot parcursul procesului de gătit, mânerul va rămâne rece și sigur la atingere. Oala de cupru Regis Stone poate fi utilizată pentru gaz, aragaz cu inducție, aragaz electric sau aragaz ceramic. Datorită stratului de înaltă calitate, vasul de cupru Regis Stone este foarte ușor de curățat dintr-o singură dată! Tot ce ai nevoie este un prosop sau șervețel pentru a pregăti următorul fel de mâncare! Ce ar putea fi mai simplu? Rapid, ușor, delicios și sănătos cu o singură oală!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: