Cand vine vorba de siguranta si securitatea casei, a afacerii sau a altei proprietati, nu exista nici un substitut pentru un sistem bun de supraveghere video. Odată cu progresele tehnologice, aceste sisteme au devenit mai sofisticate, mai accesibile și mai ușor de instalat.

Un sistem de supraveghere video poate oferi un nivel suplimentar de securitate care vă poate ajuta să vă supravegheați proprietatea și să descurajați potențialii infractori sau vandali. Un sistem bun va fi ușor de utilizat, fiabil și vă va oferi liniștea că locuința sau afacerea dumneavoastra este sigură.

Care sunt cele mai bune sisteme de supraveghere video?

În această postare, vom arunca o privire la unele dintre sistemele de top disponibile și vom explica de ce ar putea fi alegerea potrivită pentru dumneavoastra.

1.Camera de supraveghere Google Nest Cam Snow

Sistem supraveghere video

Catre magazin

Este unul dintre cele mai populare sisteme de supraveghere video disponibile. Dispune de un senzor de imagine 4K, vizualizare cu unghi larg de 130 de grade, zoom digital 12x și vedere pe timp de noapte. Cu tehnologia sa avansată de recunoaștere facială, poate face diferența între oameni, animale de companie și obiecte și poate trimite alerte pe telefon atunci când detectează mișcare. De asemenea, se integrează cu alte produse Nest și poate fi utilizat cu Google Home și Amazon Alexa.

2.Kit supraveghere video Wireless Netgear Arlo Pro 2

Kit supraveghere video Wireless Netgear Arlo Pro 2 Wi-Fi VMS4230P cu unitate centrala si doua camere HD de interior si exterior

Catre magazin

Este unul dintre cele mai bune sisteme de supraveghere video pentru exterior. Este rezistent la apă și are o sirenă încorporată, sunet bidirecțional, detectare a mișcării și vedere pe timp de noapte. Acesta poate fi fără fir sau conectat la o priză pentru înregistrare continuă și este compatibil cu Amazon Alexa și Google Home.

3.Camera de supraveghere Amazon Blink Outdoor

Catre magazin

Este o opțiune excelentă pentru bugetul dvs. dacă sunteți în căutarea unui sistem de supraveghere video fiabil. Este fără fir și are o durată lungă de viață a bateriei, sunet bidirecțional, detectare a mișcării și vedere pe timp de noapte. Acesta poate fi utilizat în interior sau în aer liber și se integrează cu Amazon Alexa și Google Home.

4.Camera de supraveghere Ring, Full HD 1080P, Interior

Camera de supraveghere Ring, Full HD 1080P, Interior, Conectare telefon, Night Vision, Wi-Fi, White

Este o alegere excelentă pentru proprietarii de case care doresc un sistem de supraveghere video ușor de instalat. Dispune de sistem audio bidirecțional, detectare a mișcării și vedere pe timp de noapte și este compatibil cu Amazon Alexa și Google Home. De asemenea, are un panou solar opțional pentru încărcare și poate fi utilizat atât în interior, cât și în exterior.

Catre magazin

Indiferent de sistemul de supraveghere video pe care îl alegeți, puteți fi siguri că veți avea liniște sufletească știind că proprietatea dvs. este sigură. Cu sistemul potrivit, puteți fi siguri că locuința sau afacerea dvs. este protejată de potențiali intruși sau vandali.