SOD Natural – produs antioxidant unic in lume creat de catre Institutul Cantacuzino. SOD natural extract din orz verde 100% cu o concentratie eficienta, stabila si garantata de super oxid dismutaza si peroxidaza.

SOD NATURAL 10 fiole x 5ml – Institutul Cantacuzino

VERIFICA PRETUL

Sod natural

 

Enzima SOD in mod normal este produsa de un organism sanatos, acest, SOD NATURAL ofera aceeasi actiune ca enzima produsa de organism, suplimenteaza astfel efortul organismului de a se echilibra si de a lupta impotriva radicalilor liberi dar si a stresului oxidativ, prevenind astfel numeroase boli si afectiuni.

SOD NATURAL supliment alimentar, 100% natural, steril, fara conservati, obtinut din orz verde.

SOD NATURAL contine substante micromoleculare care au activitate enzimatica de tip superoxid dismutaza (de unde si numele produsului) si de tip peroxidaza, precum si numerosi alti compusi antioxidanti cu rol in neutralizarea speciilor reactive de oxigen.

Superoxid dismutaza este cea mai importanta si cea mai potenta enzima din gama antioxidantilor endogeni.

SOD NATURAL contine suc de orz verde 100% care contine: vitamine, minerale, glucide, substante micromoleculare cu actiune de tip SOD (superoxid dismutaza) si peroxidaza.

Cum actioneaza SOD Natural Institutul Cantacuzino

Capacitatea antioxidanta se manifesta prin neutralizarea directa a speciilor reactive de oxigen (a caror actiune prooxidanta are drept consecinta degradarea diverselor componente celulare). SOD NATURAL contine substante micromoleculare cu activitate enzimatica de tip superoxid dismutaza (de unde si numele produsului) si de tip peroxidaza, precum si alti compusi antioxidanti.

  • incetinire a procesului de imbatranire celulara
  • stimularea proceselor de refacere celulara si tisulara
  • inhibarea proliferarii celulelor maligne

Datorita continutului ridicat de substante cu activitate de neutralizare a speciilor reactive de oxigen, SOD NATURAL este util ca si supliment alimentar antioxidant, fortifiant al organismului in conditii de stres, efort fizic si psihic intens.