SUC BIO PUR DE ARONIA, 3000 ML ARONIA ORIGINAL

Original Aronia-3 litri de suc biologic pur. Sucul este făcut din fructe de ardei iute proaspete în loc de suc concentrat, iar conținutul este de 100%. Calitatea ecologică. Fără aditivi, conservanți, parfumuri sau coloranți!

Un pachet convenabil de 3 litri este suficient pentru a vindeca timp de o lună. Ingrediente: 100% suc pur de ardei iute *. * = Provine din culturi certificate ecologic. Agricultura UE. Mod de administrare: 100 ml de suc de fructe simplu zilnic, diluat și / sau îndulcit. Recomandare: După deschidere, puteți suporta sucul în poziție verticală la temperatura camerei timp de 3 luni până se scurge. Perioada de valabilitate: vă rugăm să indicați data pe ambalaj. Producător: Aronia Naturproduckte GmbH, Germania.

SUC BIO PUR DE ARONIA este fabricat din fructe de ardei iute proaspete, nu un concentrat, cu o calitate biologică ridicată de 100%. Fără aditivi, conservanți, parfumuri sau coloranți! Sucul de aronia este bogat în antioxidanți, în special în antociani. Sucul de Aronia este un medicament natural eficient pentru prevenirea și tratamentul diferitelor boli. Este un supliment general excelent care ajută la detoxifierea organismului, la prevenirea bolilor cardiovasculare și la susținerea elasticității vaselor de sânge. În plus, sucul de ardei iute are efecte antihistaminice și este un bun medicament antiinflamator. Deoarece reglează nivelul zahărului din sânge, ajută la pierderea în greutate. Studiile clinice au arătat că consumul a 60 ml suc de ardei iute de trei ori pe zi are un efect benefic asupra tensiunii arteriale crescute.

Suc 100% pur BIO chokeberry din culturi organice certificate, DE-ÖKO-034. Suc pur de ardei iute, fără zahăr, fără apă, fără intervenție, doar apăsați fructele și împachetați-le imediat!

Ingrediente: suc 100% pur BIO chokeberry din culturi organice certificate, DE-ÖKO-034. Valoare nutritivă medie / 100 ml produs: Valoare energetică: 231 kJ / 54 kCal Grăsime: .10,1g Glucide: 13,5 grame Din care zahăr: 7,6 g Fibra: .10,1g Proteine: 0,1 g Sare: ˂0.0005g Mod de administrare: 100 ml de suc de fructe simplu zilnic, diluat și / sau îndulcit. Recomandare: După deschidere, sucul poate fi așezat în poziție verticală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *