TERMENI SI CONDITII

Pentru folosirea serviciilor din acest site trebuie sa fi de accord cu termenii si conditiile site-ului:

Acest site nu este vanzator direct al produselor, nu detine magazinele si nu este organizator al ofertelor de pe site-ul de destinatie. Acest site nu este raspunzator pentru procesul de cumparare.

Site-ul cautpromotii.ro promoveaza reduceri, oferte si promotii ale magazinelor online din Romania.

Linkurile din Site-ul cautpromotii.ro fac trimitere catre alte site-uri de destinatie, administrate de partenerii acestuia.

Site-ul cautpromotii.ro este afiliatul partenerilor promovati.

Reducerile, ofertele si promotiile promovate vor fi verificate pe site-ul de destinatie.

Site-ul cautpromotii.ro nu isi asuma raspunderea, sub nicio forma, pentru diferentele dintre continutul publicat si cel regasit de utilizator pe site-urile de destinatie.

Accesand site-urile de destinatie, va supuneti termenilor si conditiilor acestora.

Site-ul cautpromotii.ro nu este proprietarul magazinelor promovate si nu isi asuma raspunderea, sub nicio forma, pentru orice daune, prejudicii sau pierderi suferite de utilizatori, rezultate in urma procesului de cumparare efectuat pe site-urile partenerilor.

Site-ul cautpromotii.ro nu este implicat, sub nicio forma, in procesul de cumparare. Tranzactia comerciala se realizeaza exclusiv pe site-urile de destinatie.

Site-ul cautpromotii.ro nu isi asuma raspunderea, sub nicio forma, pentru atacuri software, virusi, acces neautorizat sau orice alte situatii de forta majora, care pot sa apara ca urmare a utilizarii site-ului, cauzand daune, prejudicii sau pierderi de orice natura pentru utilizatori.


Utilizarea site-ului

Utilizarea site ului cautpromotii.ro reprezinta acordul Dumneavoastra cu privire la respectarea dispozitiilor prezentate in sectiunea de Termeni si conditii.