Cea mai buna trambulina pentru copii – Top 3 trambuline Spartan

Cauti trambulina pentru copii? Trambuline Spartan, Trambulina Action One, Trambulina Mappy

Trambulinele sunt distractive, sigure și sănătoase; promovează distracția de a juca în aer liber cu beneficii unice pentru sănătate. Este potrivit pentru a ajuta copiii să se întâlnească cu noi prieteni și să își întărească mușchii și articulațiile fără riscul de rănire. Puteți alege între un model de trambulină în aer liber sau un model de trambulină de interior.

Am selectat cateva trambuline, am urmarit performanta, pretul si brandul, mai jos cel mai bun raport pret/performanta.Trambulina ieftina copii, trambulina 140 cm.

Trambulina ieftina copiiCea mai cautata trambulinaTrambuline SpartanTrambulina pentru copii Premium
Trambulina Action One 140 cmSet trambulina cu plasa de protectie 180 cm SPARTAN EconomyTrambulina Mappy, cu plasa de protectie, 305 cm
Trambulina 140 cm Action OneSet Trambulina Cu Plasa De Protectie 180 Cm SPARTANTrambulina Mappy, cu plasa de protectie, 305 cm
VERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA ookee.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.ro

Care sunt cele mai bune trambuline pentru copii – Trambuline Spartan

Set Trambulina Cu Plasa De Protectie 180 Cm SPARTAN

Trambuline Spartan – Caracteristici trambulina:

– diametrul trambulinei: 180 cm
– 36 arcuri galvanizate
– cadrul galvanizat de Ø 38 mm
– 3 Picioare (in forma de W)
– 6 stalpi suport pentru plasa
– suprafata de sarit: dezvoltata si importata SUA
– sarcina maxima admisa: 125 kg
– greutate produs: ~ 35 kg
– arcuri din sarma de otel galvanizat (inoxidabil) 3,2 mm, lungime 178 mm (28 N) in spirala, 25 mm diametru
– contine o cheie de resort pentru montarea trambulinei
– sarcina dinamica admisa: 50 kg 
– inaltimeplasa:~ 145 cm
– inaltime de la sol:~ 46 cm

Trambulina respecta cele mai stricte standarde de siguranta conform normelor europene TÜV, CE, GS.

Trambuline Spartan cu Plasa de protectie

Materialul din care este facuta plasa de protectie a trambulinei este din polietilena (foarte dura, rezistenta, deoarece copiii pot trage de ea) de culoare negru.

Stalpii plasei de protectie sunt inveliti cu Spuma buretata (conducta cu diametrul de spuma de 48 mm EPE, grosime de 10 mm) care protejaza copiii de posibilele lovituri in stalpi.

Sistemul de fixare a plasei de siguranta este alcatuit din console de fixare tip U superioare si tuburi din otel Ø 28 mm grosime

Scarita

Setul de trambulina include si o scarita ideala pentru o greutate de pana la 125 kg.

Se recomanda ca aceasta trambulina sa se utilizeze in aer liber sau in incaperi cu o inaltime de peste 2.8 m.

Atat arcurile, cadrul, picioarele cat si stalpii de sustinere pentru plasa de siguranta sunt de calitate superioara, galvanizate. 

Fata de alte trambuline, trambulinele SPARTAN sunt solide, fabricate cu simt de raspundere, de aici si greutatea admisa mult mai mare.

Spartan a creat noua gama de trambuline Economy, un raport ideal intre calitate si pret.

Set Trambulina ieftina copii Diametrul 140 Cm SPARTAN

Trambuline Spartan – Trambulina 140 cm

Când vorbim despre trambuline, copiii vorbesc despre o soluție simplă și rapidă prin care copiii se pot relaxa într-o zi însorită de vară. Oferiți-le oportunități de a petrece timpul în aer liber și de a se bucura de timp fericit cu prietenii. Prin urmare, cu o simplă trambulină, vacanța este aici!

Trambulinele oferă energie pozitivă și au mare succes la copii. Copiii pot sări, râde, cad și pot juca jocuri distractive. Dar nu uita de siguranță! Cumpărați o plasă de siguranță STOJ (dacă nu este deja inclusă) și o scară care îl va ajuta pe copil să urce și să coboare din trambulină fără să cadă. În gama noastră de produse, avem trambuline mari și mici, cu margini de siguranță din spumă și accesorii adecvate pentru o siguranță corectă. Toate trambulinele noastre sunt negre, dar plasele de siguranță vin în diferite culori, precum albastru și verde.

Trambulina pentru copii IDL FREE THE JUMP COLLECTION, Diametru 255 cm

Trambulina pentru copii cu plasa de protectie IDL FREE THE JUMP COLLECTION, Diametru 255 cm, Fabricata din Otel, Echipata cu 42 de arcuri de Sustinere ce suporta pana la 150 de Kg, Accesorizata cu Scara de Acces, Certificat de siguranta TUV-GS-CE

Saritul pe trambulina este foarte distractiv. Incercati si dumneavoastra aceasta experienta cu trambulina FREEDOM JUMP COLLECTION.

Dintr-un motiv bun, saritul pe trambolina devine din ce in ce mai popular. Mai ales pentru cei mai tineri din familie, este un factor de mare distractie. Copii si parintii pot gasi oportunitatea perfecta de a crea copiilor lor o miscare in aer liber – copii sunt in general, plini de energie, doresc sa sara, sa sa miste, pur si simplu sa-si descarce energia. In plus, utilizarea trambulinei creste conditia fizica si coordonarea fiecarei grupe de varsta, astfel se promoveaza abilitatile motorii si simtul echilibrului. Saritul intareste de asemenea muschii si imbunatateste continuu mobilitatea – fara a afecta articulatiile.

Diametrul trambulinei: 255cm

Inaltimea cadrului (bastoane): 65 cm

Inaltimea plasei de siguranta 163 cm

Diametrul picioarelor: 38 mm

Diametrul stalpilor: 25 mm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *