Trusa Machiaj Multifunctionala 177 culori Fraulein38 Mix & Go

Poze Trusa Machiaj Multifunctionala 177 culori Fraulein38 Mix & Go

Vezi Acum Oferta

Cu Trusa Machiaj Multifunctionala 177 culori Fraulein38 Mix & Go vei arăta minunat oriunde, oricând! Ai la dispozitie o bogăție de culori și texturi împachetate într-o casetă elegantă. În plus, cele 2 mânere finuțe te ajută să transporți întreaga colecție ușor, oriunde, ca pe o poșetuță!
Potrivită pentru orice ocazie, trusa machiaj multifuncțională cu 177 de culori, pudră, blush și ruj va deveni un element esenţial în procesul tău de make-up.
Această trusă este formată din 98 de culori mate şi sidefate în proporţii egale. Nuanţele variază de la subtil la intens. Astfel vei găsi machiajul potrivit pentru tine în orice moment al zilei. 
Mai mult, ai la dispoziție 21 de farduri de ochi cremoase, cu consistență de gel. În ajutorul minunatelor culori vin 3 nuanţe diferite de pudră şi blush, potrivite oricărui ten sau culoare a ochilor, 35 culori de ruj și gloss14 nuanțe de concealer și corector și pudră de sprâncene în 6 nuanțe.
Caseta elegantă în care sunt dispuse fardurile va oferi o notă chic colecţiei tale de machiaj. Accesoriile cuprind o oglindă încorporată, 6 aplicatoare duble de fard cu bureței, 3 pensule pentru aplicarea rujului/glossului și o pensulă pentru pudră sau blush.
Elementul surpriză al acestei truse machiaj multifuncționale este abilitatea sa de a se transforma într-o poșetuță chic imediat ce a fost închisă. Asta pentru că dispune de două mânere roșii din șnuruleț satinat.
Optează pentru un machiaj complet, un finish inedit al look-ului tău și alege Trusa Machiaj Multifunctionala 177 culori Fraulein38 Mix & Go!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *