Vitamina C Alcalină 100% naturală

Vitamina C este un nutrient esențial în viață. Este solubilă în apă și participă la glucocorticoizi și la anumiți neurotransmițători (substanțe care permit fluxului nervos să neutralizeze metabolismul glucozei, colagenului, acidului folic și al anumitor aminoacizi). radicali liberi și nitrozamine, favorizând absorbția fierului în tractul digestiv. Vitamina C alcalină într-o formulă neacidă, prietenoasă stomacului!

Este de mare ajutor pentru un sistem imunitar puternic, o piele și oase sănătoase. Vitamina C joacă un rol extrem de important în viața noastră. Fără el, ne putem gândi la un sistem imunitar rezistent care să reziste inflamației și radicalilor liberi. Puterea vitaminei C nu se oprește aici. Ajută la formarea colagenului, care este o parte importantă a sănătății pielii, oaselor și articulațiilor. Prin urmare, nu subestimați beneficiile suplimentelor precum Vitamina C Alcalină 700mg Bioroot. Formula sensibilă la stomac poate fi bine tolerată de persoanele sensibile la alimentele acide!

Care sunt beneficiile suplimentelor de vitamina C alcalina

Funcția normală a sistemului imunitar Protejați celulele de stresul oxidativ Formează colagen necesar pentru funcționarea normală a sistemului osos, ligamentelor, pielii, gingiilor și vaselor de sânge Creșteți absorbția fierului din alimente Sistemul nervos funcționează normal și menține sănătatea mintală Desigur, multe fructe și plante conțin vitamina C. Citricele (lămâie, portocală, grapefruit), roșiile și cartofii sunt surse comune și foarte bune de vitamina C. Alte alimente bogate în vitamina C includ papaya, broccoli, varză de Bruxelles, coacăze negre, căpșuni, broccoli, spanac, pepene și kiwi. Afinele și ardeii sunt, de asemenea, surse bogate de vitamina C.

Utilizarea continuă a acidului ascorbic sau a vitaminei C poate ajuta: -Funcția normală a sistemului imunitar, inhibă dezvoltarea tumorilor și se asigură că organismul rezistă la infecții -Ajutați la sinteza hormonilor suprarenali -Preveniti uzura celulelor si incetiniti procesul de imbatranire, jucati un rol in echilibrarea organismului in metabolismul calciului -Echilibrează rolul sistemului imunitar, previne astmul și atacurile alergice și stimulează producția de interferon, care este un factor cu proprietăți antiinfecțioase semnificative. Vitamina C accelerează vindecarea rănilor, regenerează țesuturile și participă la sinteza fibrelor de colagen, a cartilajului și a oaselor. Poate reduce colesterolul din sânge și poate proteja corpul uman de agenți cancerigeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *