Xiaomi Mi Robot Aspirator Mop Pro 33 W, Clasa A+++

Xiaomi Mi Robot Aspirator Mop Pro este o versiune avansată a Mi Robot Aspirator; este echipat cu un sistem de navigație laser LDS îmbunătățit, care este mai rapid, mai precis și mai precis în cartografiere. Xiaomi Mi Robot Aspirator Mop Pro Robot Aspirator poate fi utilizat în 3 moduri pentru curățarea podelelor și covoarelor: modul de aspirare și curățare simultană, modul de aspirare și modul de curățare. Aspiratorul Robot Xiaomi Mi Mop Pro Robotul Aspirator este echipat cu 12 seturi de senzori de înaltă precizie pentru a ajuta navigarea și detectarea mediului.

Aspiratorul cu robot Xiaomi Mi Mop Pro Aspiratorul cu robot este echipat cu procesor quad-core Cortex-A7 și procesor de imagine dual-core Mali400, ceea ce îi conferă o analiză spațială imensă și putere de calcul. Algoritmul SLAM 161 colectează și procesează informații în timp real de la senzori și hărți camere. Prin urmare, ori de câte ori este curățat, aspiratorul Mi Robot Mop Pro Robot Aspirator se va curăța automat în mod eficient și inteligent.

Indice tehnic: Denumirea produsului Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro White Planificarea traseului LDS Funcția de curățare: aspirație, mop, ștergere Baterie de 3200 mAh (aproximativ 180 de metri pătrați) Puterea de aspirație 2100 Pa Greutate 3,6 kg Dimensiuni externe 350×94,5×350 mm (lățime x înălțime x lungime) Înălțimea maximă care poate trece prin obstacole este de 20 mm Capacitate rezervor găleată de praf de 550 ml 300ml pulbere + 200ml apă în 2 cutii (Ambele cutii sunt furnizate în pachetul de vânzare) Compatibilitate cu aplicația Mi Home iOS și Android Funcții disponibile în aplicația de pornire / oprire / încărcare la distanță Identificarea camerei Monitorizați procesul de curățare Setați modul de curățare: standard / silențios / mediu / turbo Setarea nivelului apei de spălare / ștergere: scăzut / mediu / ridicat Alegeți o zonă specifică a casei pentru curățare Restrângeți practic accesul la zonele predefinite Aranjați intervalele de curățare în funcție de zonă / cameră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *